Annoncørbetalt indhold

Sådan får du fine fliser ude på vestkysten

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du gerne vil have nogle af de flotteste fliser på hele vestkysten, er der god grund til at læse videre. En virkelig god måde at give dine fliser et både kreativt og unikt udtryk er ved at anvende afslutningsprofiler.

Afslutningsprofiler hjælper dig nemlig at skjule de små skønhedsfejl, som dine fliser måtte have. Derudover hjælper afslutningsprofilerne også med at gøre flisemonteringen nemmere. På den måde sparer du tid, ligesom du også undgår at skulle lave meget præcise skæringer af hjørner og samlinger. Hvis du derfor gerne vil være den stolte ejer af nogle af de flotteste fliser på vestkysten, kan du roligt læse videre.

Annonce

Hvad er afslutningsprofiler?

En afslutningsprofil er en form for afslutning, som du kan putte på dine fliser. Du kan sammenligne afslutningsprofiler med billedrammer til billeder. På samme måde er afslutningsprofilen med til at indramme og beskytte flisen.

Derfor er det også vigtigt, at afslutningsprofilen passer til både fliserne såvel som helhedsindtrykket i boligen.

Find de helt rigtige afslutningsprofiler

Når du gerne vil have en afslutningsprofil fliser, bør du først blive afklaret med, hvilket udtryk du gerne vil skabe. Du kan nemlig vælge mellem et væld af forskellige typer afslutningsprofiler.

Blandt andet kan du selv vælge, om afslutningsprofilen skal være rund eller firkantet. Du kan også vælge mellem flere forskellige slags materialer. Blandt andet messing eller kobber.

Først og fremmest bør du sikre dig, at afslutningsprofilerne passer til dine fliser. Både i type og farvevalg. Dernæst bør du sikre dig, at de også passer til det øvrige indtryk i resten af rummet.

Hvis du eksempelvis har mange messingelementer i rummet, vil det blive noget så flot komplementeret med afslutningsprofiler i messing.

Få en bedre beskyttelse af dine fliser

Afslutningsprofiler kan meget mere end blot bidrage til det æstetiske udtryk. Når du vælger at påmontere afslutningsprofilerne, kan du også beskytte dine fliser eller klinker mod slag og småskader. Det er nemlig ofte hjørnerne, der er særligt udsatte på denne slags materialer.

Med en afslutningsprofil går du netop ind og beskytter hjørnerne. Derfor kan de også hjælpe dig med at få fliser og klinker, der holder i længere tid.

Kan anvendes til alle slags fliser og klinker

Du kan helt selv bestemme, hvor du gerne vil have afslutningsprofiler. De passer nemlig både til gulve og vægge. Her kan de hjælpe med at skjule de mindre skønhedsfejl, som enten klinkerne eller fliserne måtte have. Det gør det nemmere for dig at opnå et perfekt resultat.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.