Annoncørbetalt indhold

Sådan får du helt styr på de små detaljer på dit kontor

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du har måske lige fået styr på, at du skal have et kontor i hjemmet, fordi det dur ikke, at du laver dit arbejde forskellige steder, og så har du heller ikke et sted, hvor alle dine ting er samlet.


Annonce

Derfor er du nu i gang med at finde ud af, hvordan det hele skal se ud derinde, fordi det skal både være pænt, og det skal være sådan, at du kan arbejde og koncentrere sig. Når man går i gang med sådanne projekt, kan man sommetider godt komme til at glemme de helt små detaljer som computer tastatur, hvilket jo er ret vigtigt. Der findes mange computer tastaturer, men det handler også om at finde et, der er godt, og et computer tastatur, der passer til dig.


Computer tastatur

Du har måske aldrig tænkt over, at et tastatur kan være ret vigtigt, og selvom det naturligvis ikke er det allervigtigste, så er det godt at have et godt tastatur, hvis du alligevel skal investere i noget nyt. Det er lækkert med et flot set up af computer, skrivebord, kontorstol og tastatur. Du bliver glad for, at du har brugt lidt ekstra tid på at vælge ting, fordi du så hermed også er sikker på, at det er noget, der er godt.


Skrivebordet

Det er vigtigt, at du har et godt skrivebord, hvor du også sidder godt, og du har det godt med din ryg. Her spiller din stol selvfølgelig også en rolle. Men du skal også vurdere, hvor stort et skrivebord er nødvendigt, og skal du have plads til forskellige papir der, eller vil du have en hel reol med alle dine ting. Det vil fylde mere at have en reol til de ting, men det kan også være nødvendigt, hvis du har mange ting.


Det er altid smart med lidt ekstra plads til papir og diverse dokumenter end for lidt, da du så kan risikere, at det hele bliver lidt mere rodet, end det behøver at være. Det er derfor smart at finde et skrivebord, der har lidt ekstra plads.


Pynte ting

Det er meget forskelligt, om man ønsker at have små pynteting på sit kontor, eller om det skal holdes meget rent. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Det kan se meget pænere ud med forskellige pynteting, men der er også en grænse, fordi det ellers kan se rodet og en smule kaotisk ud og så kan se være svært at få arbejde fra hånden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.