Annoncørbetalt indhold

Sådan får du styr på dit haveaffald

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har været i gang med den helt store oprydning i din have, ved du sikkert også, at haveaffald kan fylde en hel del. Det kan hobe sig op til at blive en kæmpe stor bunke af grene, blade, bukse og så videre, som ikke just pynter i haven. Derfor er det altid dejligt at komme af med alt sit haveaffald, så der bliver plads til, at haven kan få lov til at skinne igen. Her finder du flere informationer omkring hvordan du skaffer dig af med dit haveaffald, hvordan du sorterer dit haveaffald, og sidst med ikke mindst, hvordan din have bliver smuk igen.

Bortskaffelse af haveaffald

Annonce

Det kan være noget af en opgave, at skulle skaffe sig af med en hel masse haveaffald. Mange vælger selv at køre på genbrugsstationen med deres haveaffald, hvis de har tiden og midlerne til det. Andre er tilknyttet en ordning igennem deres kommune som indebærer, at de kan få hentet deres haveaffald på deres adresse. Har du hverken en trailer, varevogn eller ligende, eller er tilknyttet en kommunal ordning, kan det naturligvis være en udfordring at komme af med alt affaldet. I tilfælde heraf er der heldigvis mulighed for, at få hjælp til afhentning af haveaffald, så du ikke selv behøver at stå med besværet. På denne måde kan du let og hurtigt komme af med alt det haveaffald, som har hobet sig op derhjemme og bare ligger og flyder i haven.

Sortering af haveaffald

Når det kommer til sortering af dit affald bør du være opmærksom på, at noget af dit haveaffald må komme i kompostbunken, mens andet ikke må. Alt haveaffald som er sundt og grønt, må gerne komme i din kompostbunke, mens ukrudt og planter som er syge, ikke bør komme i kompostbunken. Hvordan du skal sortere dit affald kan variere fra kommune til kommune, men som regel indebærer haveaffald blade, græs, ukrudt, grene samt rester fra køkkenhaven, mens plastik, jord, sten, murbrokker, beton, metal og jern ikke er haveaffald.

Fra haveaffald til en smuk have

Når først du har fået fjernet alt dit haveaffald fra din have, kan du begynde at få din have til at skinne igen. At få din have til at se flot og indbydende ud, kan selvfølgelig godt kræve lidt tid og kræfter, men det er uden tvivl det hele værd. En smuk have gør det nemlig hyggeligt at være gæst hjemme hos dig, og giver en lyst til, at komme mere ud i haven. For at få haven til at skinne, er det først og fremmest vigtigt med en flot og grøn græsplæne, som er vedligeholdt. Derudover er blomster med til at give en feminint udtryk i haven, samtidig med, at de dufter dejligt. Du kan også få lavet en lille køkkenhave, hvor du kan så grøntsager og urter. Hvis du ikke selv har grønne fingre kan du jo overveje, om du vil hyre en anlægsgartner, som kan komme og hjælpe dig med projektet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.