Annoncørbetalt indhold

Sådan får du styr på hjemmekontoret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.


Hører du til dem, der i den seneste tid har fået et hjemmekontor, eller har du måske allerede haft et i længere tid? Så ved du også, at orden hurtigt kan blive et problem. Her guider vi til, hvordan du nemmere kan få styr på hjemmekontoret, så arbejdet går lettere og uforstyrret.

Annonce


Orden på kontoret

På et kontor er der ofte masser af papirer, sager, kuglepenne, blokke, clips, mapper, bøger og lignende, som hurtigt kan blande sig med hinanden og blive til én stor rodebunke. Men med nogle få tips kan du komme rodet til livs. Du kan for eksempel:


●     Forbedre organiseringen

●     Prioritere oprydningen

●     Optimere indretningen


Forbedret organisering

På din computer har du sikkert en masse mapper, hvor du har sat alle de elektroniske dokumenter i system. Du har måske inddelt mapperne efter år, emner, sager med videre. Det giver dig en større overskuelighed, som du helt sikkert ikke har på det fysiske kontor.


Derfor bør du forbedre den fysiske organisering på kontoret. Det betyder, at du først og fremmest skal have nogle gode reoler og hyldesystemer, hvor der er plads. For hver sag eller emne, du arbejder på, kan du lave en særlig mappe. I denne mappe lægger du alle vigtige papirer ind, og husk gerne at sætte dem fast med en hulmaskine. For at holde styr på de forskellige mapper kan du benytte dig af de smarte A4-labels til printere, hvor du kan sætte labels på hver mappe. Så er der styr på alt indholdet.


Prioriteret oprydning

Hvis du negligerer oprydningen, hober stakkene sig hurtigt op. Derfor bør du gøre det til en vane at rydde op, når hver arbejdsdag er slut. Smid de papirer, du ikke skal bruge, ud, og lav en opdelt organisering, hvor alting har sin plads. Læg kuglepenne ét sted, blokke et andet og elektronikken et tredje. Hav eventuelt en opslagstavle med en to-do-liste og andre vigtige informationer, så de altid er lige ved hånden.

 

Optimeret indretning

Selve indretningen kan også betyde en del. Sørg for godt med luft i hjemmekontorets indretning, så der ikke bliver for trængt. Invester i et godt skrivebord, hvor der er fin plads samt en ergonomisk korrekt stol. Stolen skal give din krop en optimal støtte, så du ikke får ondt i hverken nakken eller ryggen.


Derudover har du brug for rummelige hylder og reoler til at holde en fin orden på alle dine mapper og papirer. En lampe med et godt lys er også et must, så overblikket højnes, og du ikke får ondt i øjnene. Endelig skal du huske at opretholde et godt indeklima med en velfungerende udluftning, så du undgår hovedpiner, træthed og andet ubehag.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.