Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du de rigtige vinduesviskere

PR-foto credit


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vinduesviskere er en lille men essentiel del af din daglige køreglæde og også din trafiksikkerhed. Vinduesviskere består af flere forskellige dele, det er en arm af metal eller plast, der drives af en lille motor. På denne arm sidder der ofte en gummiliste, der gør at vinduesviskerne kan fjerne vand og små partikler fra ruden på din bil. En god vinduesvisker gør, at du nemt og sikkert kan se ud af ruderne i alt slags vejr.

Annonce


Hvornår skal de skiftes?

Hvis viskerbladene ser flade ud, hvis gummiet er tørt og skørt, hvis de er misfarvede eller har revner, så er det tid til en udskiftning. Hvis du kan høre en skrabende lyd, når vinduesviskerne er i gang, så tyder det på hårdt gummi, og de skal udskiftes snarest muligt.


Når du skal til at have nye vinduesviskere, så skal du altid være opmærksom på, at de skal passe til netop din bil og model. Alle vinduesviskere er nemlig ikke ens i længde og størrelse.

PR-foto credit

Viskerbilleder taget fra autodele24.com


Hvordan skifter man vinduesviskere?

Udskiftning af vinduesviskere er en af de reparationer, som du sagtens selv kan lave på din bil. Det er meget ligetil og nemt at udføre.


Du trækker blot vinduesviskerarmen ud og væk fra vinduet. Her skal du være forsigtig, så den ikke smækker tilbage på vinduet, ellers kan du komme til at knække nogle af de små plastik dele.


For at få det gamle viskerblad af, skal du enten fjerne en pal eller blot klikke det af. Det er vigtigt, du ikke bare river og flår, men går nysgerrigt til værks. Der er ofte en mekanisme, hvor du kan løsne selve bladet.


Herefter kan du indsætte dit nye viskerblad. Der er som udgangspunkt to metoder alt efter hvilket viskerblad, du har købt. Nogle viskerblade kommer med en lille kappe, der hjælper dig til at sætte bladet i. Andre kommer med en lille pal, du kan klikke i armen.


Sådan får du dine nye vinduesviskere til at vare længere

Når du har udskiftet dine vinduesviskere, så er det en god idé at få vasket dine vinduer godt og grundigt. Skidt og snavs fra vinduerne vil nemlig hurtigere slide på gummilisterne.


Herefter er det en god idé jævnligt at tørre vinduesviskerne af med en fugtig klud, ligesom du skal være opmærksom på, at du skal bruge vaskeposer over viskerne, når du kører igennem vaskehallen. Sæben vil nemlig hurtigere udtørre gummiet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.