Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du markedets bedste kontinentalseng

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En god nattesøvn er absolut nødvendig, hvis du gerne vil være i stand til at passe dit arbejde, være til stede sammen med din familie og gøre alle de ting, der giver livet værdi. Det er ikke nok med fem eller seks timeres sporadisk søvn, for det giver simpelthen ikke nok energi til kroppen. Hvis du gerne vil have en god hverdag med overskud og lykke, er det derfor vigtigt, at du sørger for at prioritere din nattesøvn. Det kan du for eksempel gøre ved at anskaffe dig en kontinentalseng.


Annonce

Hvorfor er sengen vigtig?

Hvis man er tilstrækkelig træt, kan man sove stort set overalt. Men der kan alligevel være stor forskel på kvaliteten af ens nattesøvn, hvis man ligger i en dejlig kvalitetsseng frem for en gammel og bulet madras. Det kan være svært at falde til ro, hvis man ikke ligger ordentligt, og man oplever måske også at vågne flere gange om natten. På den måde kan du komme til at mangle den dybe søvn, som alle har så hårdt brug for. Sengen skal være et attraktivt valg, der giver dig lyst til at lægge dig til at sove om natten, og derfor er det vigtigt, at den er god at ligge i.


Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er kendetegnet ved, at den faktisk har hele tre lag af madrasser. Nederst er der en boxmadras, der sørger for, at sengen har et stærkt fundament. Herefter kommer en springmadras, som sikrer god støtte, og til sidst en topmadras, der giver den ultimative komfort. Det giver altså en temmelig høj seng, som er perfekt at lægge sig i efter en lang arbejdsdag. Med en kontinentalseng i soveværelset kan du være sikker på at sove lige så godt som en kongelig, og i hverdagen kan det gøre en enorm forskel at være ordentligt udhvilet.


Før du køber en kontinentalseng...

Der er selvfølgelig nogle ting, du skal overveje, før du går ud og køber en kontinentalseng. Det er nemlig vigtigt, at sengen passer præcis til de behov, du har som forbruger, for der er masser af forskellige kontinentalsenge på markedet. Derfor kan det godt betale sig at bruge internettet til at undersøge udvalget, før du går ud og køber en kontinentalseng selv. På den måde er du sikker på, at du kender til diverse ulemper og fordele, så du ikke bliver overrasket, når sengen flytter ind i soveværelset.


Tag et kig på forskellige tests

Tests af kontinentalsenge kan være rigtig gode til at skabe sig et overblik, inden man går ud og investerer i en kontinentalseng. Her kan du sammenligne forskellige modeller med hinanden og finde ud af, hvad der er allervigtigst for dig i en ny seng. Der kan nemlig være en række forskelle fra model til model. Nogle har hele fire lag madrasser, mens andre former sig efter din krop og dine mest brugte sovestillinger. Det er altså mange forskellige valg at tage, og her kan tests hjælpe dig godt på vej.


Prøv dig frem

Det kan være en rigtig god idé at komme ud i en fysisk butik og prøve en kontinentalseng, hvis du har mulighed for det. På den måde kan du få en fornemmelse af, hvordan den er at ligge i, og om den vil passe godt til dig. Der er dog også fordele ved at købe over internettet, bl.a. fordi du slipper for at stå i kø eller køre langt for at prøve sengen og hente den hjem igen. Det er dog vigtigt, at du kun handler på hjemmesider, som fremstår troværdige. Du kan for eksempel holde øje med E-mærket, der er din garanti for sikker nethandel.


Anmeldelser

Endelig kan det også være en god idé at kigge på nogle anmeldelser af forskellige butikker og deres senge. Her kan en hjemmeside som Trustpilot være en rigtig god hjælp. Du har mulighed for at se, hvordan andre kunders oplevelse af at handle i en bestemt butik, og det kan også give dig et fingerpeg om eventuelt fusk. Du skal dog heller ikke stole fuldstændig blindt på anmeldelser – positive såvel som negative. Men de kan være gode til at få et indtryk af virksomheden og de produkter, den tilbyder.

Sengetøj

Når du har fået kontinentalsengen hjem i din bolig, er det selvfølgelig også vigtigt at have noget godt sengetøj. Hvis du for alvor vil sove godt, kan det nemlig også være en hjælp at få fat i noget betræk, som du virkelig synes er komfortabelt. Samtidig kan det pynte rigtig meget i soveværelset og gøre din kontinentalseng endnu flottere at se på. Du kan vælge mellem masser af farver og mønstre, så der vil helt sikkert være noget, der passer din smag. Et generelt råd er dog at vælge sengetøj i rolige farver, som signalerer, at det er tid til at sove.


Pas på med elektronikken

Når du har købt din kontinentalseng og lagt noget flot sengetøj på, så er du næsten klar til at gå i seng. Men der er lige en ting, du skal huske først. Vores brug af skærme og elektronik før sengetid, kan nemlig spille en rolle i, hvor godt vi sover. Det bedste, du kan gøre, er at slukke for din telefon, computer, fjernsyn m.m. et pænt stykke tid, inden du skal sove, så din krop nemt kan falde til ro. Det blå lys kan nemlig forvirre og snyde din hjerne til at tro, at det er morgen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.