Annoncørbetalt indhold

Sådan forbereder du dig til ejendomsmæglerens salgsvurdering

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du sælge din bolig, er en salgsvurdering en uundgåelig del af processen. Det er den, der fortæller din ejendomsmægler, hvor meget din bolig kan sættes til salg for. Derfor er det også vigtigt, at du gør både inde- og udearealer klar, så vurderingen bliver så høj som mulig og du på den måde øger salgbarheden – og det hjælper dig også, når boligen senere skal vises frem for potentielle købere.

Ud over inde- og udearealerne er der andre elementer, der har betydning for salgsvurderingen – blandt andet en god viden om lokalområdet. Derfor er det en fordel at vælge en ejendomsmægler med erfaring på det specifikke område. Søger du ejendomsmæglere på Frederiksberg eller andre steder i københavnsområdet, har Paulun masser af erfaring netop der. Det giver dig de bedste forudsætninger for et godt salg – også i kombination med Pauluns mål om at have en god og personlig kontakt med dig som sælger gennem hele salgsprocessen.

Annonce


Hvordan foregår en salgsvurdering?

Inden du gør din bolig helt klar til salgsvurderingen, kan det være meget rart at få styr på, hvordan den foregår. Kort sagt kommer din ejendomsmægler hjem til dig og gennemgår boligen sammen med dig. Ejendomsmægleren kigger også på blandt andet lokalplaner, servitutter og ejendomsskat, og på baggrund af det og en snak om dine forventninger, udarbejdes en salgsvurdering med et salgsbudget, der viser dig, hvad den bedste pris er for boligen, og hvilket økonomisk udbytte du får af salget.

Forventningssnakken handler om, at du fortæller, hvad du forventer af prisen for boligen og af salgsprocessen generelt. Hvis du gerne vil sælge hurtigt, kan det være, at du skal gå lidt på kompromis med prisen, mens du måske kan drømme om en højere pris, hvis du kan give din ejendomsmægler tid nok til det.

Når salgsvurderingen er på plads, er du klar til at træde lidt tilbage og lade ejendomsmægleren gøre sit for, at din bolig bliver solgt til det bedst mulige udbytte for dig.


Tre gode råd til en god salgsvurdering

Din ejendomsmægler er med til at give dig gode råd til, hvordan du optimerer din bolig inden salg, så du får en bedre salgsvurdering. Vi har samlet tre gode råd, som du kan bruge inden din bolig skal vurderes, når der skal tages billeder til salgsannoncen eller til åbent hus-arrangementer.

Nogle gange skal der ikke så meget til – de små detaljer kan gøre meget, så det er en god idé at lytte til din ejendomsmægler og tage fat på nogle af de ting, der kan gøres i boligen.


Som vi har nævnt, kan de små detaljer tælle meget. Derfor er det en god idé at gå din bolig efter i sømmene og kigge på noget af det, som du måske ikke lægger mærke til i hverdagen, men som springer en potentiel køber i øjnene. Det kan for eksempel være slidte fodpaneler eller vinduesrammer, mærker på gulvene, misfarvede vægge eller andet i den stil.

En hurtig overhaling med en malerrulle, og hvad der ellers skal til for at pifte det hele lidt op, er godt givet ud, og kræver ikke den store investering – hverken økonomisk eller tidsmæssigt. Så giver du køberne et bedre førstehåndsindtryk, når rummene indenfor ser velholdte og pæne ud.


Indenfor er ikke det eneste, der kan kræve en kærlig hånd. Det første, dine potentielle købere ser, er forsiden af dit hus. Er hækken og græsset ikke klippet, bedene er i uorden og fyldt med ukrudt, og det flyder med haveredskaber osv., er førstehåndsindtrykket allerede sat over styr.

Læg lidt arbejde i haven, terrassen, krukker og blomsterbede, så du får gjort det hele pænt og præsentabelt. Hvis førstehåndsindtrykket af boligen som en helhed er godt, er tilgangen til det indvendige af boligen også det bedre.


Både det indvendige og udvendige arbejde, vi har nævnt ovenover, behøver ikke kræve det store. Men hvis du har et godt budget og ønsker at gøre boligen endnu mere salgbar, kan du vælge at gøre lidt mere ud af det. Du kan for eksempel kaste dig ud i en energioptimering, som er et godt salgsparameter i dag. Det gør boligen mere energivenlig og omfatter for eksempel nye hvidevarer, gode vinduer og døre og en efterisolering af væggene, hvis det er en ældre bolig.

Du kan også renovere din bolig, hvis for eksempel køkken eller badeværelse trænger. Det kan hæve salgsprisen en del, hvis en køber ikke føler, det er nødvendigt at udskifte køkken og bad fra top til bund.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.