Annoncørbetalt indhold

Sådan forbereder du dig til sommerens fester

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sådan! Endelig kan vi snart begynde at glæde os til sommerens mange fester og hyggelige sammenkomster med venner og familie. Og kunne det næsten blive bedre end blot at kunne ses med sine elskede? Svaret er ja. Også selvom vi har savnet at kunne ses med vores venner, så er der alligevel noget, man kan gøre, så sommerfesterne bliver bare en tand bedre. Er du i tvivl? Så læs med her.

Gør noget ved støjen

Annonce

Så snart man har opdaget og prøvet, hvad der kaldes akustikpaneler, så vil man komme til at tænke på, hvorfor man ikke gjorde det noget før?

Hvis man ønsker, at ens hus bare ser tiptop ud, og vil imponere hver eneste gæst i dit hus, så er det akustikpaneler, der med deres rustikke look vil gøre ethvert moderne hjem meget smukkere, man skal anskaffe sig. Træudseendet har aldrig skuffet, og det er et tidløst design, der kan være en til gavn i mange år.

Og udover det, afhjælper akustikpaneler den rumklang, der kan virke både forstyrrende og stressende til fest såvel som i hverdagen. Der findes næsten ikke noget værre end dårlig lyd i hjemmet, så det er godt, at der findes muligheder for at gøre noget ved det.

Servicen

Noget, der også er smart, er plastikservice. Og selvom det er plastik, er der altså ingen mangler rent udseendemæssigt. Hvis man mangler holdbart service, der kan tåle at blive tabt eller klinget sammen, så kan det være en ide med plastik. Det kan bruges igen og igen, og så skal man ikke bekymre sig om de fine tallerkner og glas, man har arvet fra oldemor.

Grillmad

Noget der virkelig bare skriger sommer og fest, er en grill. Hvis man vil gøre sommerfesten ekstra god og hyggelig, så tænd op i grillen og lad eventuelt gæsterne tage deres eget kød med. På den måde samles man om noget andet end blot snakken – nemlig madlavningen. Og det er altså bare hyggeligt.

Måske der skal gang i bålgrillen? Når maden er grillet og spist, så kan man samles om bålet og varme sig i den lange aften. Rist nogle skumfiduser, drik et godt glas vin, og snak om de gode gamle dage eller om de ting, folk glæder sig til.

At samles om noget, gør aftenen speciel. Og det er noget alle vil huske i lang tid. Det er vigtigt at værne om venskab og familie, og det kan man gøre ved at gøre noget ekstra ud af sommerfesten.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.