Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du dig bedst klar til foråret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ikke noget bedre end at drømme sig hen til lysere tider, når man sidder midt i en kedelig vintermåned. Man kan drømme om hvor man skal rejse hen, hvad man mangler i sin forårsgarderobe, hvilken sommermad man skal lave og meget andet. Men når man alligevel sidder og dagdrømmer derhjemme, kan man ligeså godt planlægge lidt fremad. Er der for eksempel noget du kan bestille for at gøre dig klar til sommerens rejser eller kan du begynde at rydde lidt ud i forårsgarderoben? Her kommer i hvert fald tre tips til hvordan du allerede nu, kan gøre dit hjem og din garderobe forårsklar.


Annonce

Investér i en cykelhjelm

Der er mange mennesker der parkerer cyklen om vinteren, for så at tage den frem igen når foråret pibler frem. Er du en af de mennesker, kan du ligeså godt gøre dig cykel klar nu. Det gør du bedst ved at investere i en kvalitets cykelhjelm, for eksempel fra https://ecykelhjelm.dk/, som har mange forskellige slags cykelhjelme til alle slags brug. Det kan godt være, at det er lidt irriterende at skulle huske, men en cykelhjelm er den bedste investering i sikker cykling, fordi den mindsker risikoen for alvorlige hovedskader, skulle uheldet være ude. Og så sender du også et godt signal til børn og unge om, at finde cykelhjelmen frem.


Husk overgangsjakken


Inden du ser dig om er det tid til at smide vinterjakken. Men kan forårsjakken fra sidste år virkelig tage en tur mere? Hvis ikke, så kan en lækker læderjakke fra https://frejaskind.dk/ være et godt bud på en ny overgangsjakke. En læderjakke er en god idé, fordi en jakke i god kvalitet kan holde i rigtig mange år frem, så du ikke behøver at skifte den ud hvert år. Desuden kan læderjakken også bruges til de kølige sommeraftener og et stykke ind i efteråret med en varm sweater og et par lækre skindhandsker. Og så går en flot skindjakke heller aldrig af mode.


Den gode forårsrengøring

Når man har ligget og puttet under tæppet med lukkede vinduer en hel vinter, kan det være rigtig lækkert at gå tidligt i gang med den store forårsrengøring, så man er klar til den nye sæson. Udover den sædvanlige rengøring, kan det være en god idé at få luftet alle dine puder, dyner og tæpper godt igennem, så de er så gode som nye. Hvis du lider af allergi, er det dog en god idé at gøre lidt oftere. Derudover kan du sparke nyt liv i dit hjem, ved at vaske vinduer grundigt. Hvis du har mange vinduer i din bolig, eller bor i en etageejendom, kan du med fordel bestille en vinduesvask. Det kan som regel gøres relativt billigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.