Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du dit hjem smartere med den rette belysning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange tænker ikke på belysning som noget af det første, når de skal indrette et rum, her er det mest møbler og farven på væggen man har fokus på. Dermed er belysning faktisk en vigtig overset faktor, når det kommer til indretning af et rum, for belysning spiller en central rolle for karakteren af et rum. Så med en bestemt belysning kan du give dit rum et bestemt udtryk. Især om vinteren betyder belysning utrolig meget, da vi oplever kortere og mørkere dage, så lyset bliver mere brugt på den her tid af året, så derfor har belysningen stor betydning for ens bolig og indeklima. Der findes et stort udvalg af lamper og belysning, du kan derfor vælge en fra Smart home fra Detled, som helt sikkert har noget du kan gøre dit hjem smartere med. Du kan derfor læse med her, hvor du får tre gode ideer til hvordan du kan gøre dit hjem mere smart med den rette belysning.

Designerlamper

Annonce

Designer lamper findes i alle mulige størrelser, former og farver, som gør det unikt. Ved at de findes i forskellige farver, gør at belysningen både kan være kraftig og dæmper alt efter om farven er lys eller mørk, så vil du helt sikkert kunne finde en der passer dig. Er du til noget specielt og unikt, så kan du helt sikkert finde en smart designerlampe fra Detled, som kan præge dit hjem og skabe det perfekte indeklima og belysning for dig.

En gulvlampe til hyggekrogen

Har du en større stue eller en lille krog i dit hjem, hvor du kan vil have skabt et hyggeligt læsehjørne, så kan det være en ide at anskaffe sig en gulvlampe. Med en gulvlampe kan du skabe den rette belysning, for at sidde at læse en god bog med god kop kaffe i hånden. På den måde kan du få indrettet din hyggekrog med den rette belysning, hvor du får skabt et hjørne med ren hygge.

Spots i loftet

Er du ikke så meget til lamper der hænger ned fra loftet, så kan en løsning med spots i loftet være noget for dig. Med sports kan de lyse hele rummet om, og du kan placere dem hvor du har lyst. På den måde kan du indrette dit hjem nemt og smart med denne løsning, så du får lige den belysning der passer til dine behov. På Detled kan du finde mange forskellige typer spots, så der vil helt sikkert være noget der passer til din smag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.