Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du dit hjem smartere med teknologi

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Teknologi er blevet en rigtig stor del af vores alles hverdag. Vi bruger dagligt mobiltelefoner, computere og fjernsyn. Kunne du godt tænke dig at hoppe med på denne teknologibølge? Så kan du med fordel læse med videre. I denne guide får du nemlig et par gode idéer til, hvordan du kan gøre dit hjem mere smart ved hjælp af teknologi.


Annonce

Smart Home tilbyder mange smarte teknologiske løsninger

Hvad end du har brug for et smart overvågningssystem, et bluetooth grilltermometer, eller en LED pære, der kan lyse i alle regnbuens farver, så kan du finde det i udvalget af Smart Home produkter. Smart Home gør dit hjem til intelligent hjem. Udover at Smart Home produkterne gør dit hjem smartere, så gør det også din hverdag meget nemmere. Det er altså forståeligt, at flere og flere vælger at investere i Smart Home gadgets til hjemmet.Nederst på formularen


En elevationsseng – når først du har prøvet den, vil du ikke være foruden

Kunne du godt tænke dig at optimere dit soveværelse og gøre det smartere, men ved du ikke, hvordan? Så er en elevationsseng lige netop det, du leder efter. En elevationsseng kan hæves eller sænkes alt efter behov, og du får derfor øget komfort og bedre støtte.


Bruger du også din seng til eksempelvis at læse i, kan sengen indstilles til en mere behagelig siddestilling sammenlignet med den almindelige seng. Alt i alt en løsning, der sikrer dig høj komfort ved brug og den bedst mulige nattesøvn. Når først du har prøvet elevationssengen, vil du ikke være foruden, da det er den rene luksus.


Beskyt dit hjem med teknologiske alarmsystemer

Der findes et utal af smarte alarmsystemer, som du kan indstille i dit hjem, hvis du gerne vil undgå tyveri og indbrud. Jo mere hi-tech dit alarmsystem er, desto større er chancen også for, at en tyv vil vælge at bryde ind i et andet hjem end dit, netop fordi disse alarmsystemer er rigtig gode til at fange tyven på fersk gerning og sende bud efter ordensmagten. Derfor kan det godt betale sig at sikre din bolig mod indbrud med højteknologiske alarmsystemer.


Smartere belysning i hjemmet med Philips Hue

Kunne du godt tænke dig at skifte belysning alt efter dit humør eller rummets funktion? Philips Hue har kreeret pærer, der kan lyse i alverdens farver. Du kan skifte farverne og lysets kraft, lige som du ønsker, ved blot et simpelt klik på en app på din mobiltelefon. Smartere belysning får du ikke.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.