Annoncørbetalt indhold

Sådan holder din iPad længere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Elektroniske produkter er noget, vi er begyndt at bruge meget i hverdagen. Det gælder både mobiltelefoner, computere, fjernsyn og andre gadgets.

Elektroniske gadgets er dyre, og det er derfor vigtigt at passe godt på dem. Så behøver man nemlig ikke konstant at skulle bruge penge på at skifte dem ud. Det gælder specielt den type produkter, som du bringer med dig overalt. Det kan bl.a. være en telefon, computer eller en iPad air.

Annonce

Hvordan beskytter du din iPad air optimalt?

Der er forskellige metoder til, hvordan du bedst kan beskytter din sjette generations iPad optimalt. Mange af tingene er simple og gratis.

Det færreste elektronik kan tåle vand, så derfor er det en god idé at have din iPad og din vanddunk adskilt i din taske. Det gælder selvfølgelig alle typer af drikkevarer.

Selvom det ikke nødvendigvis er skadeligt, så er det heller ikke en god idé at opbevare elektronik for varmt eller for koldt. Det vil sige, at du ikke skal efterlade din iPad i solen eller udenfor hen over natten, hvis det bliver frostgrader.

Det siger selvfølgelig sig selv, men hvis man ønsker at elektronik skal holde længe, så skal man undgå at tabe det. Det er kun de færreste elektroniske gadgets, der kan holde til at blive tabt på gulvet.

Sidst, men ikke mindst, er det en rigtig god idé at investere i beskyttelse. Det kan bl.a. være panserglas og et iPad 6 generation cover.

Covers til din iPad

Et iPad air cover kommer i mange forskellige modeller og farver. De fleste covers kan foldes, sådan så din iPad kan stå selv. Det er særligt praktisk, hvis du bruger den til at tage noter til bl.a. møder eller undervisning. Det er altså ikke kun for beskyttelsen, at man skal investere i et cover.

Coversene fås i de fleste farver, og der er specialdesignede covers til børn. På den måde er der altså et cover til enhver smag.

Det er en særligt god idé at investere i et cover, hvis den købte iPad air er til dit barn. Der er det nemlig ikke altid, at det bliver husket, at elektronik ikke kan holde til at blive tabt på gulvet.

Hvis den bare er til dig selv, kan du vælge et cover med et flot mønster eller billede, hvis du ikke er til de ensfarvede. Du kan altså nærmest få lige præcis det iPad air cover, som du ønsker dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.