Annoncørbetalt indhold

Sådan holder du det bedste studentergilde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Studentergildet er en festlig begivenhed, som mange studenter ser frem til med glæde, fra den dag de starter i gymnasiet. Det er en chance for at samle venner og familie omkring sig og fejre, alt det hårde arbejde der nu ligger bag en og alle de nye skridt man skal tage i livet. Derfor er det vigtigt at gøre studentergildet til en uforglemmelig dag, hvor der er lækkert mad og god stemning. Her får du nogle råd til, hvordan du får ført dette ud i livet.


Annonce

Gør det festligt med pynt

For at skabe en festlig stemning til studentergildet, er det en god idé at pynte op. Du kan vælge et tema eller bare sætte nogle serpentiner og balloner op. Sørg for noget fint studenterpynt, herunder nogle små studenterhuer og servietter mm.

Den gode stemning

For at holde liv i gæsterne er det vigtigt at der aktivt gøres noget for den gode stemning til studentergildet. Dette kan blandt andet inkludere, at der spilles noget musik, som kan få lidt gang i de inviterede.

Det er også vigtigt at tænke på belysningen. Hvis du ønsker at skabe en varm og indbydende atmosfære, så undgå for meget skarpt lys. Vælg i stedet for en blødere belysning, f.eks. stearin lys.

Du kan også finde på nogle selskabslege. Det er en god måde at få alle til at være med og grine på. Nogle aktiviteter kan hjælpe med at bryde isen, hvis der er gæster, som ikke kender hinanden så godt.

Sørg for lækker mad og drikkevarer

Det er vigtigt at der er noget lækkert mad til gæsterne. Hvis du har budgettet, kan du hyre en caterer, så du ikke skal stå for det hele selv. Studentertiden kan være stressende og det derfor vigtigt, at spare så meget tid som muligt, de steder hvor du kan. Du kan også servere nogle små retter, som gæsterne kan nippe af eller bare bestille nogle pizzaer. Sørg for, at der er nok muligheder for alle, også for vegetarer og personer med allergier.

Glem heller ikke drikkevarerne! Du kan enten sætte en bar op, hvor gæsterne selv kan mixe nogle drinks, eller lave punchbowler på forhånd. Bare sørg for, at der også er alkoholfrie alternativer.

Med disse tips kan du være sikker på at få en dimissionsfest, som alle vil huske med glæde! Bare slap af og hyg dig, og lad dine gæster gøre det samme. Held og lykke!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.