Annoncørbetalt indhold

Sådan holder du dit internetforbrug på et fornuftigt niveau

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange har et ønske om at holde deres internetforbrug på et fornuftigt niveau. Hvad motivationen bag er varierer dog meget fra person til person.

For mange af dem, der ønsker at holde deres internetforbrug nede, gælder dog, at deres bredbåndsregning afhænger af internetforbruget. For at undgå en høj regning, ønsker mange derfor et internetforbrug på et fornuftigt niveau.

Annonce

Det er dog ikke alle, der finder det lige nemt at holde sit internetforbrug i bund. Er du blandt dem, der ofte oplever, at internetforbruget stikker af, finder du herunder en række gode tips til at undgå dette.

Undgå for meget streaming

En af de helt store syndere, når det kommer til danskernes internetforbrug, er streaming. Derfor er det også et punkt, hvor du for alvor kan optimere dit forbrug.

Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at streaming er helt udelukket. Streaming kan sagtens lade sig gøre, selvom man gerne vil holde sit internetforbrug nede, men det skal ske med måde.

Det vil sige, at du ikke skal streame HD-film tre gange om dagen, hvis du har et mål om at nedbringe dit samlede internetforbrug.

Oplever du ofte, at du modtager en SMS-besked om, at dit data er opbrugt, kan en stor mængde streaming sagtens være årsagen til dette. Overvej derfor, hvor meget du egentlig streamer i løbet af en måned.

Sluk for automatisk baggrundsprocesser

Det er bestemt ikke alle, der er klar over det, men både på smartphones, tablets og almindelige computere, er der processer, der kører i baggrunden, som bruger internet.

Lader man blot disse processer køre, så er de naturligvis med til at forøge ens internetforbrug. Har du et ønske om at nedbringe dit internetforbrug, er det derfor værd at undersøge, hvilke baggrundsprocesser, der kører på dine enheder.

Et rigtig godt eksempel på dette er, at ens enheder automatisk opdaterer mailindbakken hvert 10. eller 15. minut. Mange synes, at det er en smart funktion, men det er også en funktion, der trækker på internettet, hver gang den kører.

Har du ikke brug for, at din mailindbakke bliver opdateret så ofte, bør du slå det fra. Det samme er naturligvis gældende, hvis der er andre baggrundsprocesser, der kører på dine enheder, som du hverken får glæde eller produktivitet ud af.

Tag en pause fra internettet (gå offline)

I og med, at du sandsynligvis bruger en stor del af din tid med ting, der kræver, at du er koblet på internettet, er det en god idé, at du sommetider forsøger at koble fra.

Din jagt på det billigste internet har sikkert handlet om, at du ville kunne surfe løs, uden at tænke over det, men faktum er, at det faktisk er ganske sundt at slukke internettet for en stund.

I stedet for at scrolle løs på de sociale medier, kan du kaste dig over en god bog, give den gas i køkkenet eller gå en lang tur. Det vil i hvert fald være med til at nedbringe dit internetforbrug, for det vil nemlig føre til, at du slet ikke bruger det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.