Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du det perfekte soveværelse

Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Soveværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet, og derfor er det lige så vigtigt at få indrettet korrekt. Det er her man skal have din nattesøvn, som er yderst vigtig for at man kan fungere i dagligdagen. Men det er også et rum man kan udnytte funktionelt til opbevaring, og bruge som sin garderobe. Vi kommer her med tre faktorer, der er vigtige at tænke ind i indretningen af dit soveværelse.

Opbevaring

Først og fremmest, er det vigtigt at udnytte ens soveværelse til det fulde, og det betyder, man også skal tænke opbevaring ind. Det er på soveværelset din dag starter og slutter, og derfor også her, du klæder dig på og af. Så opbevaring af tøj, og placeringen af garderobe, er optimal på soveværelset. Sørg for rigelig plads til tøj og gå ikke ned på opbevaringsplads. En god ide er, at sørge for at vælge en lukket opbevaringsløsning, altså for eksempel et skab med låger, frem for en åben reol. Lukket opbevaring skaber et ryddeligt og elegant udtryk, da man kan gemme alt rodet væk og skabe én hel og ren flade, der giver øjet ro.

Dekorative elementer

Soveværelset skal selvfølgelig ikke udelukkende være funktionelt, men også være flot at se på. Pas på med at inddrage for mange dekorative elementer i soveværelset, da det stadig skal have et roligt og stilrent udtryk. Plakater fra Minida vil være oplagt som det dekorative element på soveværelset. Plakater optager ingen gulvplads, og de skaber en hygge, som også er rar at have på soveværelset. Minida har mange forskellige slags Plakater til salg, så der findes noget til enhver smag.

Vægfarve

Hvide vægge er det klassiske valg, men i soveværelset kan man sagtens vælge at male væggen en anden farve, bare man holder sig i de rolige nuancer. Rolige farver på væggene kan rent faktisk medvirke til en indre ro, og derfor til en bedre nats søvn. Derfor kan det være en god ide at male væggene i lyse, kølige farver, som for eksempel; blå, grå, grøn eller jordfarver. Man kan eventuelt vælge en vægfarve, der vil komplimentere denne minimalistiske plakat fra Minida. Det vil tilsammen skabe et roligt og moderne udtryk.

Soveværelset har, som sagt, mange vigtige funktioner; både på grund af opbevaringen, men også fordi det er her du skal falde til ro og sove. Vi har, ved hjælp af disse tre faktorer, forsøgt at udpensle, hvad der er vigtigt i indretningen af et soveværelse, og hvordan man kan indfri alle funktioner, og derfor skabe de bedste forudsætninger for det perfekte soveværelse.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.