Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du dit hjem bæredygtigt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvidt på hvidt, møbler af velour, væg til væg gulvtæpper, farvede fliser og pastelfarvede vægge - boligtendenser har der været nok af. Det helt nye skud på stammen er forsøget på at gøre hjemmet så bæredygtigt som overhovedet muligt. Ikke bare i form af bedre affaldssortering i hjemmet, men også gennem indretning. Ofte er trends midlertidige, men dette nye fokus på bæredygtighed i det private hjem er forhåbentlig kommet for at blive. Står du overfor et indretningsprojekt, eller ønsker du blot at optimere dit hjem mod at blive mere bæredygtigt, læs da med her og få inspiration.


Annonce

Upcyclede møbler 

En stor tendens, der har genvundet popularitet, er upcycling. Genanvendelighed er ikke længere blot noget for fattige mennesker, der ikke har råd til at købe nyt. Det er nu for alle, som ønsker at passe på sine ting og planeten. Kabeltromlen.dk producerer og forhandler upcyclede møbler lavet på genanvendt træmateriale. Køb dit næste møbel her eller måske du kan upcycle eller genanvende nogle af dine egne eller arvede møbler. Har du for eksempel et flot vitrineskab, men falder skabets brune farve ikke så godt ind i din stil, kommer du langt med sandpapir og en klat maling.


Bæredygtige materialer

Nu vi er ved maling, bør vi også tale om materialer. Først og fremmest, bør man, i forsøget på at være så bæredygtig som overhovedet muligt, genbruge de materialer, man allerede har liggende derhjemme. Ønsker du at male et møbel eller en væg, gå da først på jagt i gemmerne for at se, om du ikke har en rest liggende. Har du ikke den rette farve, kan du blande din egen ved at mixe diverse rester. Skal du dog ud at investere i nye materialer, bør du undersøge muligheden for at tage bæredygtige valg. Blandt andet kan man i dag vælge mellem et valg af bæredygtige typer maling som for eksempel naturmaling eller økomaling.


Køb brugt

Har du ikke mulighed for at genbruge dine egne møbler eller interiør, undersøg da muligheden for at købe, hvad du mangler, brugt. Gør en hyggelig dag ud af det, tag familien eller vennerne under armen, og begiv dig på jagt i diverse genbrugsbutikker. Du vil helt sikkert blive positivt overrasket over den mængde guld, der er at finde rundt omkring. Er det noget meget specifikt, som du søger, er der heldigvis også store gode muligheder for at gøre et godt køb over nettet. Der findes et væld af sider, hvorpå du kan sælge og købe brugte varer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.