Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du få råd til at komme sydpå

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sne, sjap og kulde giver mange danskere lyst til at komme sydpå. Man længes efter at ligge i bikini ved poolen og blive brun. Kroppen mangler c-vitaminer og sindet mangler afslapning. Hvis du ikke har pengene lige her og nu kan du se mere her om hjælp til finansiering. Der er mange måde, du kan få ferien sydpå til at ramme indenfor dit budget.


Annonce

Brug sammenligningsportaler

Der er ingen grund til at betale for meget for hotellet eller flyveren. Der er nemlig rigtig mange intuitive portaler, hvor du kan sammenligne forskellige rejser, så du kan finde den billigste flyrute eller hotel.


Vær opmærksom på at flyselskaber ofte ikke oplyser priser med bagage, så du kan komme til at skulle betale ekstra, når du klikker videre i systemet. Hvis du ved, at du vil have en kuffert med, så skal du sørge for, at de priser du sammenligner, er med baggage.


Tænk kreativt

Når du skal på ferie, så kan du måske spare penge ved at tænke lidt ud af bokse. De fleste går lige efter de store feriedestinationer, men det er ofte de dyre valg. Forsøg med nogle lande, der ikke er så populære. De kan sagtens være rigtige dejlige destinationer alligevel.


Det kan også være godt at tænke kreativt, når det kommer til transport. Har du for eksempel undersøgt, hvad turen vil koste dig med bus eller tog? Her vil du hurtigt kunne spare penge.

Tænk på leveomkostninger

Det er ikke kun prisen på hotellet og flyveren, der afgør om din ferie bliver dyr, selvom det er to af de største poster i dit feriebudget. Det handler også om leveomkostninger, der hvor du og din familie skal hen. Det kan være rigtig fornuftigt at vælge en destination, hvor der ikke er høje leveomkostninger. Så bliver ud ikke overrasket over prisen på is og souvenirs.


Læg et budget og hæv kontanter

Det er vigtigt at lægge et budget, så du ved, hvad ferien kommer til at koste. Når du har besluttet, hvor mange penge I har til rådighed om dagen, så er det fornuftigt at hæve dem i kontanter, så I ikke kommer til at gå over budgettet. Det giver dig et godt overblik og et fysisk værktøj til at styre udgifterne. Hvis I har brug få penge den ene dag, så er der flere til den næste.


Prioriter 

Et andet vigtigt tip er, at man tit bruger penge på ferien på noget, der ikke rigtig er vigtigt. Det vil sige, at man bruger rigtig mange penge på dagture, hvis man helst vil ligge ved poolen, eller mange penge på at spise ude, selvom det er hyggeligere at lave mad derhjemme. Dig og dem du skal på ferie med skal beslutte, hvad der er vigtigt på en ferie for jer. Det er ikke ens for alle, men en konkret prioriteret brug af tid og penge giver en både billigere og bedre ferie.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.