Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du gøre dig nye bekendtskaber

Dette indhold er sponsoreret

Leder du efter nye venner, kontakter eller en eventuelt kæreste, men har svært ved at møde de rigtige? Så læs med her. I denne artikel vil vi komme ind på, hvordan du kan gøre nye bekendtskaber, både af venskabelig, romantisk og professionel art. Så er du lige flyttet til en ny by og mangler nogle venner, leder du efter en kæreste, eller vil du gerne gøre dig i at få de rigtige kontakter, så er denne artikel lige noget for dig.

Indgå i klubber

Klubfællesskaber er oplagt til at møde nye mennesker. Dyrker du en bestemt sport, eller har du en specifik interesse, så meld dig ind i en klub, der matcher dig og din hobby. Folk der indgår i klubfællesskaber er allerede indstillet på at møde nye mennesker, og du vil derfor med garanti blive taget godt imod. Derudover vil du møde mennesker med samme interesser som dig, som vil danne grobund for et godt forhold. At indgå i et klubfællesskab er især godt, hvis man er ny i en by.

Gå i byen

Gå i byen, eventuelt med dine andre venner, med den intention om at møde nye mennesker. Når du går i byen, møder du mange mennesker for første gang, som du ikke vil møde igen, medmindre du gør et godt førstehåndsindtryk. Det er derfor vigtigt, hvis du møder en interessant i byen, at have et åbent kropssprog og virke interesseret, så du ikke blot er en vedkommende har set i byen, men en som man rent faktisk gerne vil mødes med igen og udvikle et forhold til.

Brug internettet

På internettet findes der allerede et hav af platforme designet til at indgå i nye relationer, og det er alt fra professionelle til romantiske relationer man kan opsøge. LinkedIn er oplagt til det professionelle arbejdsliv og til at udbygge ens netværk. Men der findes også flere dating sites, hvor man kan møde nye, interessante mennesker i en mere romantisk setting. Så det er bare at udforske de sociale netværk, der passer til ens behov.

Mød venners venner

Et godt tip er at møde dine venners venner. Duk op til fødselsdage, fester og så videre og mød dine venners venner - I må næsten have noget til fælles i og med I har en fælles ven. Denne måde at møde nye mennesker på kan virke super afslappet og uformelt, fordi det er i selskab med egne venner, man søger nye bekendtskaber.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.