Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du lære selv at klare SEO på din webshop eller hjemmeside

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

SEO, Search Engine Optimizing, eller på dansk - søgemaskineoptimering - er et vigtigt redskab for alle der ejer en hjemmeside. En dårlig hjemmeside vil nemlig tiltrække meget få besøgende, samt blive rangeret lavt på søgemaskiner som Google, hvilket vil få stor betydning for det salg eller øvrige formål du end måtte have med din hjemmeside. Det kan med andre ord betale sig at arbejde med SEO på din hjemmeside, men hvordan kommer du lige i gang, og hvad skal du blandt andet have styr på?


Annonce

Kursus i SEO

At lave SEO-optimering er ikke så svært, men det er derimod rigtigt tidskrævende, og kan derfor godt blive dyrt, hvis du ansætter en person eller firma til at klare opgaven for dig. Særligt da SEO ikke er noget du kan nøjes med at lave en enkelt gang, men snarere er noget du skal forholde dig til, hver gang du laver en opdatering på din hjemmeside. Vil du have en god og velbesøgt hjemmeside uden at skulle betalte kassen for det, kan det derfor være en ide at tilmelde dig et SEO kursus, hvor du kan lære det vigtigste til at komme i gang med din søgemaskineoptimering. Her kan du blandt andet lære om den gode meta beskrivelse af indholdet på din hjemmeside, hvordan du ændre det ydre link og URL til din hjemmeside, samt hvorfor hyperlinking er så vigtigt, når du arbejde med SEO.


Hvad er SEO, og hvordan fungerer det?

Når du søger på en søgemaskine som Google, Bing, Yahoo eller lignende, vil der være tusindvis af resultater på næsten alt du søger på. Millioner, hvis du søger på engelsk. At finde den bedste hjemmeside og resultat for brugerne kan derfor være svært, hvis ikke det var fordi, at søgemaskinerne rangerer de mange hjemmesider efter en række kriterier. Disse kriterier omhandler blandt andet hvor stor match der er mellem de ord du søgte på, samt den meta- og hjemmesidebeskrivelse du har arbejdet på i forbindelse med din søgemaskineoptimering. Derudover har det stor betydning for søgeresultatet, hvordan din hjemmeside er bygget op, hvor troværdig den er (målt gennem hjemmesider der linker til din hjemmeside) og mange andre ting. Søgemaskinernes algoritmer er komplekse, hvor du dog kan gøre meget som ejer af en hjemmeside, for at øge dine chancer for at blive vist.


Kan alle lære SEO?

Alle kan lære at arbejde med SEO, men ofte tager det tid at blive virkelig god til det. Det kræver ofte, at du prøver flere ting af, og lærer af dine erfaringer. Til både kurser samt på nettet kan du dog finde mange gode råd til, hvordan du kommer i gang, og samtidigt undgår nogle af de største og mest udbredte fejl inden for SEO. SEO er dog let at komme i gang med, og når først du forstår principperne bag, vil det være legende let for dig fremover.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.