Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du nemt oprette ApS

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du drømmer om at starte egen virksomhed, er et ApS klart den selskabsform med flest fordele. Du kan læse mere om fordelene, og hvordan du nemt kan oprette ApS her.


Annonce

Hvad er et ApS?

Du er sikkert allerede stødt på selskaber, hvor der efter selskabsnavnet stod ApS. ApS er blot forkortelsen for anpartsselskab, som er den mest benyttede selskabsform i Danmark.


Anpartsselskaber kategoriseres som kapitalselskaber, hvilket kort fortalt betyder, at selskabsformen har begrænset hæftelse. Dette indebærer, at selskabets økonomi er adskilt fra ejernes privatøkonomi. Hvis selskabet stifter gæld, som det ikke kan betale, så vil kreditorerne dermed ikke kunne indkræve pengene fra ejernes egne midler. På den måde er du sikret økonomisk, hvis selskabet mod forventning ikke skulle klare sig godt.


Hvorfor er ApS’er så populære?

Den begrænsede hæftelse er uden tvivl den primære årsag til, at mange vælger at oprette ApS. Den eneste anden selskabsform i Danmark med begrænset hæftelse er et A/S (aktieselskab), men det kræver en startkapital på 400.000 kr., som de færreste har mulighed for at skyde i selskabet. I modsætning hertil, så kræver et ApS kun en startkapital på 40.000.


Hvis selskabet senere skulle gå konkurs, vil det udelukkende være startkapitalen, du vil miste. Det er selvfølgelig også mange penge, men det ville være langt værre, hvis du hæftede personligt, da kreditorerne i så fald ville kunne kræve udlæg i form af din egen formue, hus, bil osv.


Hvilke andre fordele gælder for ApS’er?

Du finder ikke en selskabsform i Danmark, der tilbyder flere fordele end et ApS. Disse fordele inkluderer blandt andet:


  • Begrænset hæftelse – adskiller dig fra selskabets økonomi og beskytter din egen. Det er i høj grad derfor, at du betaler en startkapital på 40.000 kr.
  • Du kan have flere ejere – modsat eksempelvis en enkeltmandsvirksomhed, så kan du i et ApS have flere ejere. Ligeledes kan du oprette holdingstruktur, der muliggør skattefrit udbytte og frasalg.
  • Selvstændig juridisk enhed – dette ligger i forlængelse af den begrænsede hæftelse, men kan også være en fordel i forbindelse med, at det kan medføre en lavere selskabsskat.

Hvordan opretter jeg ApS?

Du behøver ikke være en haj til erhvervsret for at oprette et ApS. Faktisk har det aldrig været nemmere at oprette ApS, da det hele i dag kan klares online. Hvis du bruger Legal Desk til oprettelsen, får du nemt udarbejdet alle de nødvendige dokumenter såsom stiftelsesdokument, vedtægter og ejerbog.


Det eneste, du behøver gøre, er at udfylde en formular online, betale og underskrive. Du har øjeblikkelig adgang til alle dokumenter, og Legal Desk klarer hele registreringen hos Erhvervsstyrelsen for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.