Annoncørbetalt indhold

Sådan kan livet som klimatosse se ud

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I en periode var ordet ”klimatosse” ret negativt ladet, men det virker til, at betydningen af ordet har ændret sig i takt med, at flere og flere mennesker faktisk er begyndt at kæmpe for klimaet.


Annonce

Derfor er klimatosser i dag også hverdagsdanskere, der bare føler, at det er nødvendigt at gøre en forskel for klimaet - hvem ved, måske er din nabo klimatosse, uden at du ved det? Det kan godt virke som et hårdt arbejde at skulle leve en grønnere hverdag, end du gør lige nu, men det behøver slet ikke være så svært.


Grønnere strøm - grønnere samvittighed

Chancen for at du bruger strøm hele tiden, er stor. Det er ikke en anklage, men det er bare fakta. Mennesket bruger generelt rigtig meget strøm i løbet af en dag, og både dit køleskab, din fryser og måske endda dit fjernsyn har stikkontakten vendt mod ”tændt” hele dagen. Herfra kan du måske også høre, at det ikke er muligt helt at fjerne dit strømforbrug. Det du i stedet kan gøre, er at finde en strømudbyder, der har så meget fokus på klima og bæredygtighed som overhovedet muligt - altså en strømudbyder for klimatosserne. Så kan du bruge strøm med en lidt bedre og lidt grønnere samvittighed.


Bliv bedre til at sortere dit affald

Det kan godt virke lidt uforståeligt, at der hele tiden kommer flere og flere opdelinger i din skraldespand - nogle steder så mange, at det faktisk kan blive helt forvirrende, hvad der skal hvorhen. Men der er flere gode grunde til at bruge lidt tid på at lære din affaldssortering at kende, og en af dem er, at det er noget bedre for miljøet, hvis dit affald ender det rigtige sted.

På den måde kan du nemlig sikre, at alt det der kan genbruges, også bliver genbrugt - og som du nok godt ved, så er genbrug noget bedre for miljøet end at producere nyt.


Nye madvaner og mindre madspild

Når det kommer til maden, er der også flere forskellige ting, du kan gøre for at leve en lidt grønnere hverdag. For det første er produktionen af mange grøntsager grønnere end produktionen af det meste kød, så du har noget at kigge på ved madvanerne. For det andet kan du begynde at fokusere mere på madspild, hvilket også til dels handler om at mindske produktionen - der er ingen grund til at smide mad ud, der egentlig ikke fejler noget.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.