Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du sikkert igennem dit studie i corona krisen

Er du en af de mange gymnasieelever der er ramt af corona krisen? I så fald, kan det være en god ide at få nogle nye sunde vaner ind i din nye omstillet hverdag. For der kan hurtigt gå Netflix og counter strike i den, hvis ikke du begynder at opbygge nogle sunde vaner, der kan være med til at sikre, at du har en sund balance mellem fritid og skole, selvom du studerer hjemmefra.

1. Husk at sætte tid af til at studere

Det kan være en svær balance, at skulle indstille sin hjerne til at studere, når man nemt kan gå ind i stuen og se TV eller tænde for sin playstation. Derfor er det super vigtigt at du afsætter tid til at følge med i din lærers onlineundervisning og de løbende opgaver, som din lærer giver dig.

Det kan være en god ide at bruge et andet værelse end dit eget, når du studerer, så du fysisk og mentalt går ind i et ”studie mode”, hvor du ved, at når du sidder inde på det nye værelse, så må du kun studere. Det er særligt vigtigt at du afsætter formiddagstimerne til at studere, da du er mest frisk til at modtage undervisning der.

I corona tiderne er det også en oplagt mulighed for at dygtiggøre dig indenfor områder, som du selv har udfordringer med og som du ønsker at blive bedre til.

På inspo kan du f.eks. blive bedre til alt indenfor fag og emner i gymnasiet. Du kan bl.a. finde en masse noter her.

2. Fjern alle dine forstyrrelser

Husk at fjern alle forstyrrelser og larme, som kan have en negativ effekt for dit læringsmiljø. Sluk din mobil, lås døren og sikre, at du har rolige omgivelser, som kan være med til at give dig en god fordybelse. Studier viser, at det tager 10-20 minutter at komme tilbage til sit almindelige workflow, hvis du er blev forstyrret.

3. Husk at komme ud

Selvom du skal holde afstand til andre, så er det stadig vigtigt at du kommer ud og får noget frisk luft. Det kan være en rigtig god ide at tage en løbetur, så får du både noget ilt til hjernen og du får dyrket noget motion. Det vil også være med til at sikre, at du opnår en højere produktivitet, når du studerer hjemmefra.

At gå en tur eller løbe en tur er også en god måde at samle ny inspiration til en dansk stil, som du går og bøvler med.

Denne artikel er sponsoreret af Inspo.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.