Annonce
Aabenraa

Sådan passer du på parforholdet: Kendt psykolog besøger Sønderjylland

Mattias Stølen Due var på besøg i Aabenraa i 2017 med et lignende oplæg, hvor der var fuldt hus og den positive feedback var overvældende blandt deltagerne. Den eneste anke blandt deltagerne var, at lokalet var for småt. Det er der nu gjort noget ved, så dagen nu foregår i Frøforsyningen. PR-foto
Annonce

Aabenraa: Lørdag 23. november besøger Mattias Stølen Due Frøforsyningen i Aabenraa for at holde oplæg om, hvordan man passer godt på sit parforhold.

Mattias Stølen Due er direktør for Center for Familieudvikling og er uddannet psykolog, og han har de seneste 10 år har specialiseret sig i arbejdet med par. Han har holdt utallige foredrag, parterapier og parkurser og har været med til at udvikle det forebyggende koncept Par-tjek i samarbejde med Aarhus Universitet.

I 2015 udgav han bogen "Pas på parholdet", som nu er oversat til tre sprog. Han slår altså et slag forbi Aabenraa for at give interesserede par en saltvandsindsprøjtning.

Dagen er for alle interesserede, og der vil være rigeligt med muligheder for at stille spørgsmål, have indbyrdes samtaler og fordybelse i emneoplæggene, når dagen krydres med god mad og stearinlys for at skabe den gode stemning. Dagen sluttes af med festmiddag og underholdning.

Arrangørerne er Aabenraa Gospelfamily og Aabenraa Gospelfællesskab.

Læs mere om tilmelding og dagen på gospelfamily.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce