Annoncørbetalt indhold

Sådan skaber du en god base - til dig som er ny med makeup

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Makeup-teknologien udvikler sig hele tiden og med en rasende fart. Der er efterhånden ingen begrænsninger for hvad man kan gøre med makeup, og markedets store udvikling og makeuppens brede egenskaber gør at makeup er blevet en form for kunst og en måde at udtrykke sig på. Mange unger finder kreativiteten frem når de fordyber sig i makeup, og det er således både blevet rum for kunstværker på huden og karriereveje.


Annonce

Makeupindustrien er en industri som vokser derudaf i en højere fart end nogensinde før. Igennem årene er makeup blevet til meget mere end produkter der skal fremhæve skønhed. Makeup og det som makeup kan, har åbnet døren for kreativitet, personlig udfoldelse, identitetsskabelse og accept af mennesker præcis som de er. Det gør ingen forskel om man anvender dyr eller billig makeup, for det som er vigtigt, er kreativiteten.

For mennesker som elsker makeup er det en livsstil, og det er således også en måde at skabe kunst på lige såvel som en karrierevej man kan vælge at gå ned af. Desuden har makeup været en del af ligestillingsdebatterne, og det udvalg af makeup som findes på markedet, er igennem årene blevet udviklet med det formål at der skal være toner til alle typer mennesker og deres hud. For mange er makeup en måde at skabe identitet på, og en måde at udtrykke sig selv, lige såvel som mode og tøj er.

Er du ny i det med makeup, men er nysgerrig på den verden som gemmer sig bag makeupbørsterne og de mange farver, så kan du her få en masse gode tips til hvordan du lykkes med nogle af de mest basic ting i makeuppens kunst.


Huden – et blankt lærred som står klar til at blive malet på

Dem som engagerer sig for makeup, vil omtale huden som det blanke lærred maleren står foran når han skal til at føre idéen ud i praksis. Huden er menneskets lærred, og makeupartistens største inspiration. Derfor er det vigtigt at du passer godt på den og plejer den godt.

Huden danner også basen for alt makeup, og du får det pæneste resultat hvis din hud er velplejet. Sørg for at eksfoliere et par gange om ugen for at fjerne ophobningen af døde hudceller. Rens huden dagligt for makeup, sved og snavs og suppler derefter med en god indtrængende fugtcreme som passer til din hudtype.


Dækkeevne og påføring

Når det er tid til at lægge makeup, er det en god idé at anvende en creme med dækkeevne, som har en medium til svag dækkeevne til at starte med. På den måde kan man nemmere arbejde med dækkeevnen uden at det bliver for meget.

For at skabe et smukt slutresultat, er påføringen også vigtig. En svamp som er fugtiggjort med vand, er ofte yderst effektiv og sørger for at produktet blender godt ind i huden. Nogle foretrækker børster, men undgå at bruge fingrene, i så fald husk at vaske hænder inden så du ikke tilføjer unødige bakterier til huden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.