Annoncørbetalt indhold

Sådan skaber du et liv med mere glæde

PR foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi jager alle sammen det perfekte liv, uden for meget stress og uden for mange bekymringer. I vores jagt lader vi tit tingene afhænge af andre mennesker, i stedet for at kigge ind ad og se på hvordan vi selv kan være med til at skabe et liv med mere glæde. Men hvad kan du konkret fokusere på, for at blive mere glad i hverdagen? Her kommer til en lille guide, som forhåbentlig kan være med til at inspirere dig og hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du skaber et liv med mere glæde.


Annonce

Sex er godt, sex er sundt

Sex kan på mange måder være med til at gøre dig gladere. For det første er den tryghed og intimitet som er forbundet med sex rigtig vigtig, i forhold til hvordan du har det. Derudover frigører sex nogle endorfiner, som er med til at gøre dig glad. Det kan også være med til at give dig en bedre nattesøvn, hvilket er afgørende for dit energiniveau og dit overskud i hverdagen. Hvis du mangler noget spænding i dit sexliv, kan sexlejetøj være en god mulighed. Hos Eroti kan du blandt andet finde forskellige tests og prissammenligninger af sexlejetøj.


Vær aktiv

At motionere kan være afgørende for, hvordan du har det. Fysisk aktivitet kan hjælpe på mange ting, og er blandt andet godt for dit stressniveau og dit selvværd. Faktisk kan motion også være effektiv mod depressioner, og det er derfor vigtigt, at bruge sin krop i hverdagen. Der findes et hav af måder hvorpå, at motionere. Du kan for eksempel begynde at gå lange ture, som måske kan udvikle sig til nogle løbeture engang i mellem, eller du kan finde en holdsport, som du synes kunne være interessant at gå til.


Prioriter dine nærmeste

Hvis du gerne vil skabe mere glæde i hverdagen, er det vigtigt at du fokuserer på det - eller rettere dem - som virkelig betyder noget for dig. Måske du har gået og tænkt at du lige skulle få ringet til din veninde, men ikke har fået det gjort. Eller også tænker du måske tit, at du gerne vil besøge din mor eller bedstemor lidt oftere, men heller ikke lige får prioriteret det. Sørg for at få set og talt med de mennesker omkring dig, som er vigtige for dig. Selvom du ikke altid lige føler at der er tid til det, så har vi altid tid til dem vi elsker - det handler blot om at vi skal prioritere tiden rigtigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.