Annoncørbetalt indhold

Sådan skal du indrette dit sommerhus, hvis det skal lejes ud

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du den heldige ejer af et sommerhus, er det en god ide at prioritere indretningen. Både for din egen skyld, men også hvis du udlejer det til gæster for at tjene lidt ekstra. Er du i tvivl om, hvordan du gør, så kan du få nogle gode fif her.


Annonce

God indretning i sommerhuset

Indretning er en vigtig del af at være hus- eller sommerhusejer, og med den optimale indretning kan du forene det praktiske med det æstetiske og få en større indtjening. Du bør for eksempel overveje:


●     Den generelle stil

●     Æstetiske overvejelser og moderne faciliteter

●     Praktisk indretning


Den generelle stil

Når du skal indrette et hus, skal du først og fremmest vælge en stil, du og din familie godt kan lide. Når det gælder et sommerhus, går mange efter enten det hyggelige, badehotel-stilen eller det moderne.


Skal du leje sommerhuset ud, har stilen en særlig betydning, for potentielle gæster vælger blandt andet deres leje-sommerhus baseret på billederne og stilen/indretningen. Det betyder, at du har bedre chance for at opnå en større indtjening, hvis gæsterne kan lide din stil.


Æstetiske overvejelser og moderne faciliteter

Sammen med den generelle stil skal du gøre dig nogle æstetiske overvejelser. Skal dit sommerhus være topmoderne, eller må det godt være lidt rustikt i charmen?


Det moderne er altid et hit, for det vidner om, at du er med på beatet og ser sommerhuset som en regulær bolig med moderne fornødenheder. Ud over stilen kan det inkludere WiFi, boblebad, tørretumbler, ovn og smart-tv. Vil du gerne skille dig lidt ud, kan du tilføre den moderne stil elementer af badehotel-stilen og det maritime, som bringer havet indenfor.


Du kan også sagtens køre det hyggelige look med moderne stilfuldhed ved at tilføre huset elementer af hygge. Det kan være en brændeovn eller en pejseindsats sammen med træbjælke-vægge eller varmere farver på vægge og møbler.


Praktisk indretning

Gæsterne vælger gerne ud fra pris, beliggenhed, indretning, faciliteter og billeder. Beliggenheden kan du ikke gøre noget ved, men du kan tilføre flere faciliteter såsom WiFi, boblebad med mere, som gør, at huset rummer alt det, gæsterne er vant til fra deres hverdag. Tiden, hvor sommerhuset var holdt i en mere primitiv stil, er forbi, for de fleste gæster forventer samme muligheder, som de har derhjemme.


Angående indretningen så kommer huset med et fast antal kvadratmeter. Er dit hus stort, vil det tiltale større børnefamilier, og er det småt, vil det kunne huse mindre familier. Sørg for at have flere værelser med senge, så flere kan overnatte – det vil gøre huset mere attraktivt. Derudover er det en god ide med masser af åbenhed, luft og ryddelighed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.