Annoncørbetalt indhold

Sådan slipper du for online markedsføring

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes mange forskellige måder at markedsføre sin virksomhed på. De fleste virksomheder har en hjemmeside, hvor der reklameres for virksomheden. Mange forsøger også at fange sine kunder og andre interessenter på sociale medier, men ofte kræver den digitale del meget mere, end den enkelte virksomhed magter. I mange tilfælde kræver online markedsføring og digitale løsninger nemlig ekspertviden. Der findes heldigvis andre måder, man kan markedsføre sin virksomhed på, som både er nemmere og billigere. Firmagaver med logo og forklæder med tryk er to rigtig gode bud på markedsføring af din virksomhed. Læs med her for at blive klogere på din virksomheds mange muligheder.


Annonce

Firmagaver med logo er vejen frem

Firmagaver med logo er meget populært blandt virksomheder, kunder, partnere og leverandører. En firmagave med reklame er en af de ældste og mest effektive måder at vise taknemmelighed på, og den er stadig lige så aktuel i dag. Der findes mange forskellige produkter, der både er gode til tryk og som gave - alt fra klassiske kuglepenne og krus i god kvalitet til nøgleringe og elektroniske produkter. Derudover findes der mange bæredygtige og miljøvenlige firmagaver, som eksempelvis er fremstillet af genbrugsmaterialer. Sådanne produkter er oplagt som firmagave til den grønne virksomhed eller kunde. Firmagaver med logo bidrager positivt til din virksomheds omdømme, og det er altså kun kreativiteten, der sætter grænser for firmagaver med logo.


Forklæder til køkkenet 

Forklæder bliver brugt flittigt i firmakøkkener og på restauranter. Arbejdstøj med logo er en rigtig god markedsføringsløsning for dig, der er en del af et køkken eller en restaurant, fordi det styrker virksomhedens brand på en meget innovativ og samtidig stilet måde. Der findes et hav af forskellige forklæder - alt fra læderforklæder til et køkkenforklæde i denim. Du kan helt sikkert finde et forklæde, der passer til din virksomheds stil og brand. Derudover er forklæder med tryk også en unik firmagave til dig, der ønsker at reklamere med din virksomhed til kunder, leverandører og andre interessenter.Papirposer som et ekstra touch 

Når du skal give firmagaver væk, må de gerne tage sig godt ud, og i den forbindelse er en papirpose en rigtig god løsning. Papirposer er desuden en iøjnefaldende løsning, der på mange gode måder understreger din virksomheds brand. Derudover er papirposer både en miljøvenlig og billige måde at markedsføre virksomheden på, og som et ekstra plus er papirposer meget mere bæredygtig end for eksempel plastikposer. Papirposer med din virksomheds logo er altid en sikker vinder og vejen til succes, og det er uanset om poserne skal bruges som goodiebags, gaveindpakning eller som indkøbspose i din butik.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.