Annoncørbetalt indhold

Sådan spiser du vegetarisk udenfor hjemmet

Annonce

Denne artikel er sponsoreret af Madklubben

Det kan være svært at være en del af fællesskabet, når du er vegetar og bliver inviteret i byen. For hvad gør du, når I skal på restaurant og spise, og der ingen vegetariske muligheder er? Eller du er inviteret hjem til svigermor, og hun har lavet glaseret skinke? Ofte er det ikke det mest høflige at sige nej til den mad, der bliver tilbudt eller foreslået. Derfor har vi her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan spise vegetarisk, når du er ude – uden at genere nogen.

Spis på en restaurant, der både er vegetarisk og ikke-vegetarisk Hvad gør du, når vennerne har spurgt, om du vil med ud at spise? De vil selvfølgelig gerne et sted hen, hvor de kan få det, de plejer – en god grillet bøf med alt, hvad der hører til. Igen står du i en vanskelig situation, fordi du ikke vil foreslå et fuldt ud vegetarisk sted og heller ikke vil virke nedladende over for deres livret. En løsning er at foreslå en lækker restaurant, der har mulighed for begge dele. En restaurant, der både har vegetariske og ikke-vegetariske retter. Et bud på den bedste restaurant, når det gælder vegetariske retter, er Madklubben. Her kan du få saltbagte gulerødder med perlebyg, vadouvan, tahinisauce og granatæble, mens vennerne kan få den rib eye med fritter og bearnaise. Så er alle glade. Madklubben findes både i København, Aarhus og Esbjerg, så der burde være rig mulighed for, at den passer ind til jeres planer.

Foreslå sammenskudsgilder i stedet for en enkelt vært Du er blevet inviteret hjem til påskefrokost hos din svigerfamilie. Du ved, at det normalt består af hjemmelavet leverpostej og lammerullepølse. Så hvordan sniger du dig uden om alt dette uden at virke uhøflig og uden at gå sulten fra frokosten? Du foreslår selvfølgelig et sammenskudsgilde. Med påskud om, at din svigermor ikke skal stå med alt madlavningen alene. Så kan du tage lige de vegetariske retter med, som du elsker, uden at skulle virke uhøflig og afslå al maden. Og der er ovenikøbet en ekstra bonus ved, at du foreslår at dele madlavningen og udgifterne. Du virker betænksom og som en virkelig god svigerdatter.

Hav altid ekstra mad med i tasken Det sidste råd til at spise vegetarisk uden for hjemmet er det oplagte valg. Nemlig selv at tage den vegetariske mad med dig i tasken. Så er du sikker på, at der altid er noget mad, du kan spise. Her er der dog igen risikoen for at virke en smule uhøflig, når man kommer på besøg hos nogle og lige skal have madpakken frem. Du kan eventuelt sørge for, at du har spist din mad inden eller efter, du mødes med dine venner eller familie til spisning. Det gode ved selv at have madpakken med er, at du kan sidde til bords med de andre uden at føle dig udenfor – fordi du spiser på samme tid. Men hvis det er nogle gode venner, har de nok heller ikke noget imod at lave vegetarisk mad til dig, eller at du i det mindste selv tager noget med.

Denne artikel er sponsoreret af Madklubben

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.