Annoncørbetalt indhold

Sådan undgår du problemer med din kloak

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er vigtigt, at du sørger for at passe godt på din kloak, så der ikke kommer på problemer på sigt. Du vil opleve tidspunkter, hvor du skal have tilset din kloak, hvis der kommer mærkelige lugte fra din kloak eller hvis der er forstoppelser. Der er mange ting, som du selv kan gøre for at undgå problemer med din kloak – derfor har vi i denne artikel skrevet nogle gode råd til dig, om hvordan du undgår problemer med din kloak.


Annonce

Det skal du ikke smide i din kloak

Først og fremmest så er det vigtigt at pointere, at der er visse ting, som man ikke må smide i sin kloak/afløb. Det skal kun være organisk materiale fra dig selv og toiletpapir, der må komme ud i f.eks. dit toilet. Her skal du ikke smide bind, tamponer eller vatpinde ned i toilettet, da det kan gøre, at du får problemer med din kloak. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du kontinuerligt smider disse typer af affald ud i dit afløb. Sørg for at have en lille skraldespand stående ude på badeværelset, så du og dine gæster har et sted at smide deres brugte bind eller tamponer, når de besøger toilettet.

Det samme gælder dit afløb ude i dit køkken. Her skal du passe på med at smide fedtstoffer ud i afløbet, da det godt kan give anledning til blokade i dit afløb. Hvis du har lavet mad inde i ovnen, der afgiver større mængder af fedtstof, så kan du frasortere det flydende fedtstof ved at hælde det over i et gammelt bæger. Så kan det få lov til at stå og køle af. Smid det hernæst ud, når det er nedkølet, så du ikke hælder det direkte ned i afløbet.


Få regelmæssig kloakservice

Hvis du allerede ved på forhånd, at du har afløb der er gammelt, eller som har nem ved at blive tilstoppet, så kan du komme problemerne i forkøbet ved at få regelmæssig kloakservice. Det kan hjælpe dig gevaldigt, så du ikke kommer til at stå med tilstoppede toiletter eller blokeret afløb. Med regelmæssig kloakservice kan der blive tilset til dine rør via TV-inspektion, og om der skulle være brud på nogle rør. Brudte rørledninger kan føre til større problemer, da det kan komme i berøring af grundvandet. Og det må ikke ske. Spildevand fra toiletter og huse har en masse bakterier, som skal frasorteres og føres ud til et renseanlæg. Kloakservice vil kunne hjælpe dig med problemer i din kloak, så du undgår at skulle betale dyre domme for problemer, der kan udvikles på sigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.