Annoncørbetalt indhold

Sådan vedligeholder du dit ur i hverdagen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et ur er for mange en investering. Det er en investering i godt design og en personlig gave til sig selv, og derfor er det også vigtigt, at du ved, hvordan du skal vedligeholde dit ur, når du har investeret dine penge i denne type af accessory. I denne artikel kan du læse tre gode råd til, hvordan du kan vedligeholde dit ur i hverdagen, så du kan være sikker på, at det holder så længe som muligt, og at du giver den bedste pleje muligt, så det ikke er nødvendigt med professionel rensning. Disse gode råd gælder uanset, om du har et ur fra Goldentime eller andet sted, eller om du benytter ure til mænd eller ure til kvinder.

Hold dit ur tørt

Annonce

Når du skal vedligeholde dit ur i hverdagen, så er det nødvendigt, at du holder det tørt. Dette betyder, at du skal sørge for, at det ikke bliver udsat for større vandskade, når det regner, og du er på vej på cyklen, eller at det ikke får en masse vand, når du tager dit ur med på ferie ved havet. De fleste ure kan godt tåle en anelse vand, og køber du det rigtige ur, så kan det tåle vand ned til flere meter under havets overflade. Dog er det en god ide at gå ud fra, at du skal passe på dit ur så godt som muligt, og her skal du undgå større mængder vand generelt.

Hav aldrig dit ur på under træning

Udover at holde dit ur væk fra vand, så er det vigtigt, at du holder dit ur væk, når du træner. Dette er uanset, om du er en danser, eller du træner i et fitnesscenter. De fleste ure, som er skabt af ædle metaller er ikke egnet til, at sved bliver en fast del af hverdagen. Dette kan misfarve dit ur, og det vil hurtigt få en anden og ikke kønnere farve at se på. Derfor er det nødvendigt, at du tager dit ur af hver gang, at du planlægger at svede i længere tid af gangen, så du ikke kommer til at ødelægge dit ur på længere sigt.

Hav en sikker kasse til dit ur

Til slut er det vigtigt at nævne, at du altid bør have dit ur i en sikker kasse, når du ikke bruger det. Dit ur har ikke godt af at blive opbevaret på et bord over natten eller på badeværelset på grund af den høje luftfugtighed i rummet. Du bør derfor sørge for at købe en sikker lille kasse, hvis ikke denne slags følger med ved køb af uret, så du kan sørge godt for dit ur.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.