Annonce
forside

Sæsonafslutningen nærmer sig for FC Sydvest

FC Sydvest 05 Tønder skal gerne hente tre point i sæsonafslutningen på udebanen i Middelfart. Arkivfoto

FC Sydvest 05 Tønder drager lørdag eftermiddag til Middelfart i kampen om sæsonens sidste tre point. Det er nemlig FC Sydvests sidste 2. division kamp i dette forår.

Tønder: FC Sydvest hentede i sidste runde sæsonens første sejr. Foråret har budt på store udfordringer for FC Sydvest, som har kæmpet med skader og et trænerskifte. Kim Munch formåede dog på kort tid at vende den negative stime til noget positivt.

- Middelfart vil helt klart være favoritter i lørdagens kamp, men jeg synes, at vi har mere at kæmpe for, end de har. De har selvfølgelig æren at spille for, men vi har noget, som vi i den grad skal revanchere. Vi skal spænde ballerne, og så håber jeg det bliver en lige kamp, hvor motivationen skal finde vinderen, siger cheftræner Kim Munch.

FC Sydvest har tidligere i forårssæsonen mødt Middelfart på hjemmebane, hvor Anders Thomsen med to mål sikrede FC Sydvest det ene point. Middelfart har sidenhen haft en blandet formkurve, som både har budt på sejre, nederlag og uafgjorte kampe. I de seneste to kampe har de tabt mod henholdsvis Næstved og BK Frem.

- Vi har ikke forberedt os på Middelfart. Vi har derimod forberedt os på os selv, og vi har fået vindermentaliteten tilbage. Middelfart har dog en god midtbane og et godt angreb, som ofte afgøre fodboldkampe. Men vi skal fokusere på os selv, og hvis vi ikke gør det, så fryser vores eget spil. Drengene skal gå ud og nyde kampen, siger cheftræneren.

Kampen fløjtes i gang klokken 14 i Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce