Annonce
forside

Sæsonen afsluttes med stort nederlag

EGEN: Med et amputeret hold spillede Egen UI i weekenden sæsonens sidste kamp mod Hviding IF/Kvik 70. Da Egen allerede forinden kampen var sikret overlevelse i serien, havde holdet nemlig valgt at sende mange af de normale spillere afsted for at hjælpe andetholdet, der lå med risiko for nedrykning. Med flere andre afbud oven i ramte det holdet hårdt, og sæsonen blev afsluttet med et nederlag på 6-1.

- Det er sgu ikke sjovt at slutte af med at få en røvfuld, men fordi andetholdet klarede den, så det blev en okay afslutningsfest alligevel, siger holdets træner, der også fortæller, at holdet nu ser frem til en pause efter en okay sæson.

Hviding IF/Kvik 70 - Egen UI: 6-1 (3-0)

Fodbold, Serie 1, Herrer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce