Annonce
forside

Sæsonen sluttede før tid for Anders T. Jensen

Anders T. Jensens sæson sluttede før tid i år. Et uheld på Ring Djursland kostede en del skader på den sorte BMW 3-Serie, som Anders T. Jensen og resten af "Team Bedstefar" dog håber at få klar igen til 2019-sæsonen. Arkivfoto: Uwe Iwersen.

Det begyndte så godt på Ring Djursland for det lokale håb i Youngtimer Klasse 2, Anders T. Jensen, men et stort sammenstød kostede dyrt.

RANDERUP/RING DJURSLAND: Anders T. Jensen fra Randerup har ikke rigtigt haft det mekaniske held med sig i denne sæson i motorsportens Youngtimer Klasse 2.

60-årige Jensen har ellers ved flere lejligheder vist, at farten i teamets BMW 3-serie Compact fra 1994 var til en plads blandt klassens hurtigste, men ad flere omgange har uheld og tekniske problemer kostet dyrt.

I de seneste to løb i klassen har Anders T. Jensen nemlig måttet se sig selv udgå med tekniske problemer. Derfor var ambitionerne store til den forgangne weekends løb på Ring Djursland. Her var racerkøreren fra Randerup klassens hurtigste i tidtagningen, og startede derfor første heat fra pole position.

Annonce

Uheld koster sæsonfinalen

Den gode startposition til løbet blev desværre endestationen for både løbsweekenden og sæsonen, fortæller en ærgerlig Anders T. Jensen.

- Det var noget bras. Jeg var ellers rimeligt med, men mod slutningen begyndte det at regne - og på sidste omgang blev bremsepedalen helt blød, så jeg endte med at køre af banen. Desværre tog jeg to andre biler med mig. Skaderne er for store til, at vi kan nå at gøre bilen klar til finaleløbet på Ring Knutstorp i slutningen af september, så det var den sæson for mit vedkommende.

Uheldet skete for enden af det, der kaldes "Trapperne" på Ring Djursland. Et lige stykke, hvor banen pludselig går stejlt ned ad bakke. Nu venter et større stykke arbejde for teamet i Randerup, der skal rette BMW'en op til 2019-sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce