Annoncørbetalt indhold

Sæt et personligt præg på dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

“Ude godt, hjemme bedst”. Sådan lyder det gamle citat, som har præget danskernes munde siden H.C. Andersen nævnte det i sit velkendte eventyrDen grimme ællingfra 1843.Der findes ikke noget bedre at komme tilbage til sit hjem efter en lang ferie - eller måske bare en lang arbejdsdag. Vores hjem er det sted vi kan slappe af og være os selv. Så hvorfor ikke gøre det personligt? Artiklen her bringer en guide til, hvordan du kan sætte et personligt præg på dit hjem og virkelig gørehjemme bedst.


Annonce

Familiens mødepunkt

Spisebordet er det sted, hvor man som familie mødes inden man tager på arbejde, i skole og i børnehave. Det er også det sted, hvor familien mødes igen om aftenen for at snakke om dagens strabadser. Spisebordet er også det, som bliver brugt når der skal holdes familiesammenkomster, hvor fætre og kusiner, mostre og onkler, bedstemødre og bedstefædre kommer fra nær og fjern - her samles hele den store familie om det samme spisebord, spiser god mad og deler gode oplevelser. Hvis man er en stor familie, har man ofte brug for store spiseborde, som kan holde hele familien samlet ved ét bord. Et stort bord fra et bolighus vil selvfølgelig være den nemme løsning. Men den personlige løsning, vil være et bord, man selv har været med til at bestemme udseendet. Hos Raw Circle kan du selv være med til at bestemme hvordan dit næste spisebord skal se ud, og hermed gøre familiens mødepunkt personligt.


Farver

Et hus med helt hvide vægge og sorte møbler er flot, enkelt og ligetil. Men personligheden kan være svær at finde, når farvepaletten siger sort/hvid. For at bringe personlighed frem, er det en god idé at bringe nogle af sine yndlingsfarver ind i sit hjem. Det kan for eksempel være et flot maleri med skønne farver, en farverig vase eller man kan også vælge at male en af væggene i en flot, indbydende farve. Farver er også med til at bringe dimension til et rum, og kan gøre det mere livligt.


Personligt nips

Vi har alle nogle små, mærkelige nipsting som vi har samlet gennem årene. Det kan være en muslingeskal fra dengang man var i sommerhus ved Vesterhavet, en skål man malede i børnehaven eller en finurlig souvenir man købte dengang man var på ferie i Italien. Selvom de her små nipsting både kan være grimme og ødelagte, så er det dem, der indeholder mest personlighed og værdi - så frem med det grimme askebærger du købte dengang i 90’erne på et hotel i Spanien, og se om det ikke bringer gode minder frem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.