Annonce
Kultur

Søger aktive foreningsfolk, der fortjener et klap på skulderen

Hvert år indstilles idrætsudøvere og spejdere, der har opnået flotte resultater året før, til at blive fremhævet og anerkendt til arrangementet Hædring. Samtidigt uddeles Lederprisen og Foreningsprisen 2021 samt en hyldest til ledere, der har givet af deres fritid gennem 25 år eller mere. Dette billede er fra en tidligere Hædring. Foto: Vejen Kommune
Hvert år indstilles idrætsudøvere og spejdere, der har opnået flotte resultater året før, til at blive fremhævet og anerkendt til arrangementet Hædring.

Priser: Når det årlige arrangement Hædring finder sted 24. marts, foregår det i Rødding Centret. I fokus er de aktive foreningsfolk, der denne aften får et velfortjent klap på skulderen. Det fortæller Vejen Kommune i en pressemeddelelse.

Hvert år indstilles idrætsudøvere og spejdere, der har opnået flotte resultater året før, til at blive fremhævet og anerkendt til arrangementet Hædring. Samtidigt uddeles Lederprisen og Foreningsprisen 2021 samt en hyldest til ledere, der har givet af deres fritid gennem 25 år eller mere.

Har man en kandidat til en af priserne, så skal man senest 24. januar indstille personen til hædring via en formular på Vejen Kommunes hjemmeside: vejen.dk/hædring.

Annonce

- Vi glæder os over, at foreningslivet stadig er i gang på trods af corona. Vi ved, hvor vigtigt det er for folks velbefindende, at de kommer af sted til deres foreningsaktiviteter. Derfor glæder vi os også rigtigt meget i Folkeoplysningsudvalget til at kunne holde arrangementet, der anerkender al den tid og energi, folk bruger på deres idræt eller fritidsaktivitet og på at være frivillig i foreningslivet. Vi håber, at foreningerne vil melde en masse gode kandidater ind til Hædring og til Lederprisen og Foreningsprisen, siger Jan Møller Pedersen i pressemeddelelsen fra Vejen Kommune.

Han er formand for folkeoplysningsudvalget.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Professor svævede mellem liv og død under ti timer lang operation: To nye lunger bragte ham tilbage til livet, der for altid er forandret

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Ung sosu'ers dramatiske nedtur: Forgældet narkohandler solgte hårde stoffer ved vilde fester i kolonihavehus

Kolding For abonnenter

Landsby i top fem over byer, hvor folk bliver boende: Søren har boet her i 27 år og har ingen planer om at flytte

Tønder

Jagten er gået ind på Trine Jepsens efterfølger: Hvem skal være ny direktør på Schackenborg?

Vejen

Dyrene kommer snart tilbage: Vejen Anlægs Venner er nu en realitet

Fanget i politisk slagsmål om udenlandsk arbejdskraft: - Det er fuldstændig uforståeligt og uacceptabelt

Esbjerg For abonnenter

Simon købte sin mormors hus, rev det ned og bygger nyt: Flere og flere forløser nybyggerdrømme i midtbyen

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Erhverv

27-årig iværksætter køber flagstangsfabrik: - Det har været svært at vælge at sælge

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Varde

Frantz og Margit har mærket interesse for at købe velkørende forretning: - Men hjertet banker for, at den fortsat skal skabe liv i hjembyen

EfB For abonnenter

Groggy målmand, hjemsendte spillere og en regulær drømmekasse fra distancen - alt om EfB's træningskamp mod Thisted får du lige her..

EfB

Se EfB-videoanalysen: Strunck og Holten stod stærkt i billedet, men ellers var det generelt en tynd kop te

Annonce