Annonce
Kultur

Søger skuespillere: Studio 73 holder audition på Studioscenen i Vejen

Formand for Studio 73, Christoffer Vindbjerg Kristensen, kan forhåbentligt snart se frem til mere liv på Studioscenen i Vejen. Her er planlagt audition 10. april til stykket "Hvor går grænsen - de talende sten i Skibelund Krat". Arkivfoto: Brian Lindholt

Vejen: Kulturen har holdt for under covid-19. Men nu kommer der for alvor liv igen i Studio 73 på Baungårdsvej i Vejen. 10. april er der nemlig planlagt audition med tilmelding på forhånd.

Studio 73 søger både skuespillere, sangere og teknikere til stykket "Hvor går grænsen - de talende sten i Skibelund Krat", der har planlagt spilleperiode 3.-5. september og 9.-12. september.

Ditte Svane er manuskriptforfatter og Hans-Christian Leonhard er instruktør.

Studio 73 er specielt på jagt efter kvinder i aldergruppen 24-50 år og mænd i aldersgruppen 20-65 år. Studio 73  henviser til sin egen Facebookside samt hjemmesiderne hos Sløjdscenen og Jels Vingespil for beskrivelser af rollerne.

"Hvor går grænsen - de talende sten i Skibelund Krat" er en fortælling om grænseområdet og højskolebevægelsen spækket med højt humør og gode historier, melder Studio 73.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce