Annonce
Tønder

Søger test-gæster: Prøv den varme gus og det kolde gys i Skærbæk

Skærbækcentret er klar med gratis saunagus for alle, der gerne vil være testpersoner på den nye, store udendørssauna. Der er 50 billetter på højkant lørdag og onsdag - og de er gratis. Foto: Arkivfoto
I den kommende weekend er der premiere på Skærbækcentrets nyerhvervelse - en stor udesauna med plads til 50 gæster. Men kæmpesaunaen er noget helt andet end centrets eksisterende saunaer, og derfor vil man gerne lige prøve det hele af.
Annonce

SKÆRBÆK: Saunagus er en voksende succes for Skærbækcentret - og det i en sådan grad, at centret i den kommende weekend for første gang tænder op for sin nyerhvervelse. En ny, kæmpestor sauna med plads til op til 50 gæster. Men centrets gusmestre skal lige finde sig på plads med de nye, store faciliteter - og derfor kan du blive testperson i weekenden og i næste uge.

- Vi blev enige om, at vi lige så godt kunne åbne op og invitere nogle folk indenfor til en test, snarere end at vi bare sad et hold livreddere og prøvede tingene af. Derfor går det løs lørdag klokken 14, hvor vi søger 50 testpersoner. Vi har 14 tilmeldte nu (torsdag eftermiddag, red.), siger gusmester Janne Brandt.

Foruden lørdag er der også en chance for at prøve den nye kæmpesauna på onsdag den 11. marts klokken 19.30 efter samme princip.

- Det nye byggeri gør det helt klart mere attraktivt at komme her. Vi ser en stadigt voksende interesse for saunagus i Skærbæk, og rigtig mange vil gerne med til det. Med de nye faciliteter får vi plads til 50 gæster, og der er god plads til at gusmesteren kan være der.

Annonce

Bedre søvn

Janne Brandt fremhæver flere fordele ved saunagus, som fungerer på den måde, at æteriske olier blandes i vandet, som kommer på de varme sten. Det sætter gang i en proces for alle, der sidder i saunaen - og processen afsluttes med et koldt gys til sidst, forklarer hun:

- Man kan vente sig en god og varm oplevelse med en masse gode effekter på kroppen. Jeg siger altid til folk, at de skal komme og prøve det, for man skal have prøvet det, før man ved, hvad det kan. Mange oplever, at det dulmer stresstegn og kan give mere ro og en bedre søvn de første par dage efter en tur i saunagus. Så jeg vil blot opfordre alle til at komme og få en god oplevelse i fællesskab med andre, siger hun.

De to testgange er henholdsvis lørdag 14 og onsdag 19.30 - billetter til begge arrangementer er gratis og kan afhentes i Skærbækcentrets reception.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce