Annonce
Haderslev

Søges: Danhostel Haderslev skal have ny forpagter

Peter og Pia Jørgensen siger ved årsskiftet farvel til Haderslev vandrehjem, som de har drevet i 13 år. Foto: Connie Bøgwad Schmidt
Har du lyst til at overtage forpagtningen af et vandrerhjem ved Haderslev Dam, så er chancen der måske nu, oplyser den selvejende institution bag vandrerhjemmet.
Annonce

Haderslev: Som det er fremgået af JydskeVestkysten i weekenden, ønsker det nuværende forpagterpar, Peter og Pia Jørgensen at trappe lidt ned og søge nye udfordringer.

Pia Jørgensen er ramt af en kræftsygdom, der har fået parret til at ønske mere tid til andre ting.

Den selvejende institution Erlevhus annoncerer derfor nu efter en ny forpagter med tiltrædelse 1. januar 2021, oplyser bestyrelsesformand i Erlevhus, Orla Bryld Mortensen i en pressemeddelelse.


Vi er i bestyrelsen overbeviste om, at der vil komme flere kvalificerede ansøgere, som har lyst til at videreudvikle det gode produkt, som vandrerhjemmet allerede er

Orla Bryld Mortensen, bestyrelsesformand


"Der er tale om et meget veldrevet vandrerhjem med 21 værelser og som også omfatter en campingplads med 55 pladser og udlejning af 10 hytter," hedder det i beskrivelsen.

Vandrerhjemmet har gennem de seneste 2 år været igennem en omfattende modernisering. Sammen med den naturskønne placering ved Haderslev Dam har det gjort, at vandrerhjemmet er velbesøgt herunder af mange cykelturister.

Vandrerhjemmet bliver også flittigt benyttet til afholdelse af fester, bruncharrangementer, kurser, møder m.v.

- Vi er i bestyrelsen overbeviste om, at der vil komme flere kvalificerede ansøgere, som har lyst til at videreudvikle det gode produkt, som vandrerhjemmet allerede er, siger Orla Bryld Mortensen.

Der annonceres på forskellige digitale platforme bl.a. på Danhostel Haderslevs facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce