Annonce
Sønderborg

Sønderborg-cyklister slår både Esbjerg og Kolding

Alsie Express holdet fyldte godt på Rønhave Plads onsdag morgen. Foto: Jens Eilertsen

Sønderborg Kommune har godt 1000 deltagere i Vi Cykler Til Arbejde. De var inviteret til kaffe og rundstykke på Rønhave Plads onsdag morgen.

Annonce

Sønderborg: Det var en stolt formand for Sundhedsudvalget, Helge Larsen, som onsdag morgen klokken 6.30 cyklede ind på Rønhave Plads.

Her var der masser af aktivitet. Sønderborg Kommune og ProjectZero var nemlig vært ved kaffe og rundstykker til dem, der deltager i Vi Cykler Til Arbejde.

Deltagerantallet i det landsdækkende arrangement sætter i år rekord i Sønderborg Kommune - det er derfor, sundhedsudvalgsformanden er stolt. 1005 har tilmeldt sig, og det er mere end i storbyerne Esbjerg og Odense.

- I Region Syddanmark er det kun Odense, som har flere, sagde Helge Larsen, mens han kiggede sig omkring og glædede sig over, at der - trods det tidlige tidspunkt - var omkring 25 cyklister på pladsen. Det var især Alsie Express holdet, som var talstærkt repræsenteret.

Vi Cykler Til Arbejde rundes af med en stor cykelfest for alle deltagerne på Idrætshøjskolen 18. juni. Det er Sønderborg Kommune, som inviterer.

- Vi får besøg af den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm, og jeg regner da med, at omkring en tredjedel af de tilmeldte 1005 cyklister har lyst til at deltage i festen, sagde Helge Larsen, før han selv gik om bord i kaffe og rundstykke.

Bredt ud

Kommunen og ProjectZero var også værter ved rundstykker og kaffe mandag i Gråsten og onsdag 23. maj gentages arrangementet på Torvet i Guderup.

- Det er første gang, vi serverer rundstykker og kaffe tre steder, men vi er en stor kommune og glæder os over, at så mange deltager, så det er helt naturligt at brede det ud, sagde Dorte Grove, der er involveret i sundhedsarbejdet for kommunens ansatte.

Vi får besøg af den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm, og jeg regner da med, at omkring en tredjedel af de tilmeldte 1005 cyklister har lyst til at deltage i festen, der runder Vi Cykler Til Arbejde af.

Formanden for Sundhedsudvalget Helge Larsen
Formanden for Sundhedsudvalget Helge Larsen var blandt de morgenfriske. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Revet ned fra hylderne: Corona får esbjergenserne til at gå amok i julelys

Annonce