Annonce
Sønderborg

Sønderborg-firma: Succesfuldt it-firma får mere plads

I september 2016 begyndte de tidligere kollegaer i Telebilling Derk Berhard, Søren Krog Nielsen og Claus Rasmussen Consortio IT. Arkivfoto: Claus Thorsted

Sønderborg-firmaet Consortio IT udvider ejerkredsen, forstærker bestyrelsen og investerer i fremtiden med nyt domicil.

Sønderborg: Efter kun to leveår er Consortio IT vokset ud af sine lokaler på Augustenborg Landevej. 1. december flytter firmaet ind i nye og større lokaler på Kongevej 28, der senest har huset revisorfirmaet Deloitte.

- Consortio IT har i dag flere end 30 kunder primært i Syddanmark og står i en gunstig situation med hensyn til at fortsætte væksten, idet der generelt er en øget fokus på digitalisering og optimering af IT-løsninger. Det er desuden lige lykkes at vinde den første kunde i Nordtyskland, hvilket ligeledes er et marked med kæmpe potentiale, siger medejer Søren Krog Nielsen.

I september 2016 startede han sammen med Claus Rasmussen og Derk Bernhard firmaet, der er specialiseret i at implementere, udvikle, supportere og rådgive i it-løsninger.

Consortios første regnskab, der dækkede de første 16 måneder, var bruttofortjenesten næsten syv millioner kroner og overskuddet før skat lige over 1 million kroner. Der var samtidig brugt tid og penge på at udvide porteføljen af produkter.

Annonce

Vi søger samtidigt aktivt efter nye medarbejdere, der sammen med det eksisterende team på 10, brænder for at give kunderne den bedste service i branchen.

Søren Krog Nielsen, medejer Consortio IT

Søger nye medarbejdere

Ejerkredsen er netop blevet udvidet med SELF ApS, der har købt 20 procent. SELF ApS er ejet af ægteparret Jesper Schack og Bettina Bekke, der begge indtræder i bestyrelsen med sidstnævnte som bestyrelsesformand.

- Med Bettina og Jesper i bestyrelsen tilføjes der ledererfaring og forretningskompetencer, som kan være med til at understøtte væksten og potentialet i Consortio IT, siger Søren Krog Nielsen, der ligesom de to andre "gamle" ejere har arbejdet under Jesper Schack, da han ejede Telebiling - i dag Hansen Technologies.

Consortio IT, der er godkendt og certificeret Microsoft-partner, med speciale indenfor Microsoft Dynamics NAV/Business Central og Cloud har i dag ti medarbejdere, men har brug for flere folk.

- Vi søger samtidigt aktivt efter nye medarbejdere, der sammen med det eksisterende team på ti brænder for at give kunderne den bedste service i branchen, og som også kan begå sig på det tyske marked, siger Søren Krog Nielsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce