Annonce
Sønderborg

Sønderborg: Hoteller tager Tour-flytning roligt

Alsik Hotel har en samarbejdspartner til at ordne alle ombookninger på hotellet. Arkivfoto: Claus Thorsted
Selv om det giver lidt sved på panden, ser Sønderborgs største hoteller ikke med stor bekymring på flytningen af Tour de France-ankomsten med et år til 2022.
Annonce

Sønderborg: Hotellerne i Sønderborg skal nu til at ændre rigtig mange værelsesreservationer på baggrund af, at den danske Tour-start er flyttet et år. Det betyder nemlig, at afslutningen af tredje etape af Tour de France i Sønderborg nu bliver 3. juli 2022 i stedet for 4. juli næste år.

- Jeg får ikke voldsom sved på panden, men det er klart, at vi får travlt med at ændre reservationer nu Touren er flyttet. Vi ved, at mange bookninger den weekend er på grund af Tour de France-etapen, der slutter i Sønderborg, siger konstitueret direktør på Hotel Sønderborg Strand, Dorit Møller.

- Men der sker jo heldigvis også andet i 2021 med Genforeningen og Royal Run, tilføjer hun.

Annonce

Ekstra markedsføring

Heller ikke direktør på Scandic Sønderborg, Niels Sørensen, er bekymret.

- Vi havde udsolgt, så det er da lidt ærgerligt. Men det får vi nok igen i 2022, og så skal næste år nok også byde på mange gæster i Sønderborg-området. Nu får vi faktisk et års ekstra markedsføring af Sønderborg. Det er positivt. Det havde til gengæld været rigtig skidt, hvis Tour de France slet ikke var kommet til byen, siger Niels Sørensen, der i øvrigt netop har åbnet hotellet for gæster efter coronalukningen.


Jeg får ikke voldsom sved på panden, men det er klart, at vi får travlt med at ændre reservationer nu Touren er flyttet. Vi ved, at mange bookninger den weekend er på grund af Tour de France-etapen.

Konstitueret direktør på Hotel Sønderborg Strand, Dorit Møller.


Annonce

Pakkeløsninger

Hos Alsik Hotel giver Tour-flytningen heller ikke grund til panderynker.

- Vi har solgt vores overnatninger som en del af en pakke med en arrangør, der samarbejder med A.S.O. (Tour-arrangøren red.). Så de står for ombookninger. Vi har så været lidt forudseende og blokeret værelser i de weekender i 2022, hvor vi havde på fornemmelsen, at Touren kunne blive placeret, forklarer presseansvarlig hos Alsik, John Ankjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Esbjerg

Bisiddere nægtes fortsat adgang til møder på jobcenter: - Uværdigt, at systemet tromler borgerne

Annonce