Annonce
Sønderborg

Sønderborg-restaurant er vinderen af Danmarks bedste burger

Sommeren 2017 slog Simon Stefanski sammen med nu eks-kæresten Isabella Thordsen op for Lazy Dog. I forgrunden storebroderen Kascper Stefanski. Arkivfoto: Ulrik Pedersen
Efter en tæt finale endte Lazy Dog på Perlegade med at stryge til tops i konkurrencen "Danmarks Bedste Burger".
Annonce

Sønderborg: Lazy Dog kunne onsdag middag lade champagnepropperne springe. For her stod det klart, at restauranten havde vundet afstemningen om have Danmarks bedste burger på menukortet.

- Vi er meget, meget lykkelige. Både over at have vundet men ikke mindst den fantastiske opbakning, vi har fået af Sønderborg, siger Simon Stefanski, der driver restauranten sammen med sin storebror Kascper Stefanski.

Der var gæsterne, som bestemte, hvem der skulle vinde konkurrencen ved at stemme over telefonen. Finaleafstemningen begyndte onsdag og sluttede den 18. september klokken 12.

I den ti styk store finalefelt endte det med at blive et meget tæt kapløb mellem Lazy Dog og Restaurant Pagoden i Ølgod. Flere gange de sidste timer skiftede føringen, men til slut havde Sønderborg-restauranten altså fået flest stemmer i konkurrencen, som opdagdanmark.dk står bag.

- Det var helt vildt spændende. De førte længe, men den sidste time trak vi fra, siger en tydelig meget glad Simon Stefanski.

Vi er meget, meget lykkelige. Både over at have vundet men ikke mindst den fantastiske opbakning, vi har fået af Sønderborg

Simon Stefanski, indehaver af Lazy Dog

Annonce

Opkaldt efter en hund

Sønderborg-restauranten var tidligere på måneden oppe imod 33 andre nominerede i konkurrencen om at vinde titlen som Sydjyllands Bedste Burger. Her blev Lazy Dog nummer to efter Haderslev Golfrestaurant, som dermed kom direkte til finalen i konkurrencen.

Ud over de fem regionale vindere kom de fem spisesteder med flest stemmer på landsplan dog også videre til finalen, og her havde Lazy Dog fået nok stemmer til at være blandt de udvalgte.

Sommeren 2017 slog Simon Stefanski sammen med nu ekskæresten Isabella Thordsen op for Lazy Dog – opkaldt efter deres hund Pumpkin.

Cocktails, øl, burgere, pommes friter, milkshakes, salater og meget mere, der kan nydes i et afslappet og urbant miljø med for eksempel jazz eller 60'er disco i baggrunden.

Restauranten ligger i Sønderborgs anden ældste bygning opført i 1642. Så det var noget af en mundfuld at få den fredede bygning klar til at rumme både industrikøkken og spisepladser på de omkring 70 kvadratmeter og indrette en baggård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce