Annonce
Kultur

Sønderborg Sommer Revy klar med nyt hold på scenen

Holdet består af Karsten Jansfort, kapelmester Thomas Pakula, Jeanne Boel, Max-Emil Nissen, Pelle Emil Hebsgaard og Lone Rødbroe. Prfoto
Der er både solid revyerfaring og fornyelse på Sønderborg Sommer Revys skuespillerhold i 2020. De erfarne kræfter står Jeanne Boel, Lone Rødbroe og Karsten Jansfort for.

Sønderborg: Revydirektør Jeanne Boel er klar med sit revyhold for sæsonen 2020, hvor hun igen er med på skuespillerholdet.

Hun får følgeskab af Lone Rødbroe, som kommer til at stå på scenen i Sønderborg for 12. gang, mens Karsten Jansfort er med i Sønderborg for femte gang.

Revyparret Jeanne Boel og Klaus Kristensen har desuden sat 31-årige Pelle Emil Hebsgaard og 38-årige Max-Emil Nissen på holdet.

- Jeg vil gerne have, at de folk, der er på scenen på sigt afspejler de folk, der er i salen. Vi i revyen har pligt til at tage nye skuespillere ind, så det ikke kun er os gamle krager, der flyver over scenen. Jeg tror revyholdets blanding giver energi, og at der kommer nogle nye vinkler tingene, siger Jeanne Boel.

Pelle Emil Hebsgaard er kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet 'Keramikkamp', desuden spiller han Vlad i streamingserien 'GG Horsens'. Pelle Emil Hebsgaard slog i 2013 igennem i rollen som ånden Genie i Aladdin-musicalen på Fredericia Teater. I 2014 modtog han Lauritzen-prisen som årets talent for rollen. Han har både erfaring fra musicals, revyer og danske film og tv-serier.

Max-Emil Nissen har blandt andet har medvirket i musicals som 'Hodja fra Pjort', 'Shubidua' og 'Den Lille Havfrue'. Han har også erfaring fra teater og medvirker i dette efterår i 'Jeppe på Bjerget' på Vendsyssel Teater. Herudover har han lagt stemme til en række tegnefilm.

- Vi ser virkelig frem til at kunne præsentere en Sønderborg Sommer Revy, der både holder traditionen ved dansk revy i hævd og omfavner friskheden ved fornyelse. En ting er i hvert fald helt sikker: Vi bliver et meget velsyngende hold, siger Jeanne Boel.

Annonce
Sønderborg Sommer Revy årgang 2020 sammen med kapelmester Thomas Pakula. Prfoto

Mere fornyelse på vej

Det er tredje år, Jeanne Boel og Klaus Kristensen laver revy i Sønderborg. Parret har i år også taget initiativ til en ny hjemmeside, nyt logo, nyt telefonnummer og nyt billetsystem.

- Vi laver revy, som man kender det i Sønderborg, men i år er det med nyt hold og nyt logo i nye farver. Jeg vil gerne afspejle mig selv i det her. Det kan godt være, man købte noget tøj for 36 år siden, som ikke fejler noget. Men nogle gange vil man gerne se sig selv i noget andet. Jeg håber, publikum vil se på det som vores revy, Sønderborgs revy, siger Jeanne Boel.

Efter sidste sæson sendte Sønderborg Sommer Revy en spørgeundersøgelse ud til sine gæster efter en skuffende sæson med 18.000 solgte billetter.

- Vi har brugt undersøgelsen til at banke nogle fordomme i gulvet, og vi er blevet positivt overrasket over mange ting. Publikum er generelt ligeglade med, om der er kendte mennesker på scenen, de vil ind at se revyen, og det er glædeligt. Publikum giver revyen en høj score, siger Jeanne Boel.

Sønderborg Sommer Revy har premiere lørdag den 30. maj 2020.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Danmark

Podcast: Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division - hvem trækker det længste strå?

Annonce