Annonce
Kultur

Sønderborg Sommer Revy klar med nyt hold på scenen

Holdet består af Karsten Jansfort, kapelmester Thomas Pakula, Jeanne Boel, Max-Emil Nissen, Pelle Emil Hebsgaard og Lone Rødbroe. Prfoto
Der er både solid revyerfaring og fornyelse på Sønderborg Sommer Revys skuespillerhold i 2020. De erfarne kræfter står Jeanne Boel, Lone Rødbroe og Karsten Jansfort for.

Sønderborg: Revydirektør Jeanne Boel er klar med sit revyhold for sæsonen 2020, hvor hun igen er med på skuespillerholdet.

Hun får følgeskab af Lone Rødbroe, som kommer til at stå på scenen i Sønderborg for 12. gang, mens Karsten Jansfort er med i Sønderborg for femte gang.

Revyparret Jeanne Boel og Klaus Kristensen har desuden sat 31-årige Pelle Emil Hebsgaard og 38-årige Max-Emil Nissen på holdet.

- Jeg vil gerne have, at de folk, der er på scenen på sigt afspejler de folk, der er i salen. Vi i revyen har pligt til at tage nye skuespillere ind, så det ikke kun er os gamle krager, der flyver over scenen. Jeg tror revyholdets blanding giver energi, og at der kommer nogle nye vinkler tingene, siger Jeanne Boel.

Pelle Emil Hebsgaard er kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet 'Keramikkamp', desuden spiller han Vlad i streamingserien 'GG Horsens'. Pelle Emil Hebsgaard slog i 2013 igennem i rollen som ånden Genie i Aladdin-musicalen på Fredericia Teater. I 2014 modtog han Lauritzen-prisen som årets talent for rollen. Han har både erfaring fra musicals, revyer og danske film og tv-serier.

Max-Emil Nissen har blandt andet har medvirket i musicals som 'Hodja fra Pjort', 'Shubidua' og 'Den Lille Havfrue'. Han har også erfaring fra teater og medvirker i dette efterår i 'Jeppe på Bjerget' på Vendsyssel Teater. Herudover har han lagt stemme til en række tegnefilm.

- Vi ser virkelig frem til at kunne præsentere en Sønderborg Sommer Revy, der både holder traditionen ved dansk revy i hævd og omfavner friskheden ved fornyelse. En ting er i hvert fald helt sikker: Vi bliver et meget velsyngende hold, siger Jeanne Boel.

Annonce
Sønderborg Sommer Revy årgang 2020 sammen med kapelmester Thomas Pakula. Prfoto

Mere fornyelse på vej

Det er tredje år, Jeanne Boel og Klaus Kristensen laver revy i Sønderborg. Parret har i år også taget initiativ til en ny hjemmeside, nyt logo, nyt telefonnummer og nyt billetsystem.

- Vi laver revy, som man kender det i Sønderborg, men i år er det med nyt hold og nyt logo i nye farver. Jeg vil gerne afspejle mig selv i det her. Det kan godt være, man købte noget tøj for 36 år siden, som ikke fejler noget. Men nogle gange vil man gerne se sig selv i noget andet. Jeg håber, publikum vil se på det som vores revy, Sønderborgs revy, siger Jeanne Boel.

Efter sidste sæson sendte Sønderborg Sommer Revy en spørgeundersøgelse ud til sine gæster efter en skuffende sæson med 18.000 solgte billetter.

- Vi har brugt undersøgelsen til at banke nogle fordomme i gulvet, og vi er blevet positivt overrasket over mange ting. Publikum er generelt ligeglade med, om der er kendte mennesker på scenen, de vil ind at se revyen, og det er glædeligt. Publikum giver revyen en høj score, siger Jeanne Boel.

Sønderborg Sommer Revy har premiere lørdag den 30. maj 2020.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce