Annonce
Sønderborg

Sønderborg-virksomhed hyldet for ekstraordinær lærlingeindsats

Hans Olling, formand for DI Sønderjylland, direktør Henning Højbjerg Kristensen, Anne Vibeke Madsen, HR-chef og Erik Lauritzen, borgmester deltog ved overrækkelsen af DI Sønderjyllands Praktikpladspris 2020. Foto: Kim Holm
Annonce

Sønderborg: BITZER Electronics blev torsdag belønnet med DI Sønderjyllands PraktikPladsPris 2020. Prisen tildeles for en række af ekstra positive tiltag for virksomhedens lærlinge.

Hans Olling, formand for DI Sønderjylland og borgmester Erik Lauritzen stod for overrækkelsen til direktør Henning Højbjerg Kristensen og HR-chef Anne Vibeke Madsen.

Hos BITZER Electronics får alle lærlinge en plan, som sikrer, at de får turnusophold i forskellige afdelinger med spændende og udviklende arbejdsopgaver.

De får også tilknyttet en "mentor" eller leder, som følger dem tæt og sikrer, at de er klædt godt på til både før og efter deres skoleophold.

De er ansat på samme vilkår som alle andre medarbejdere, hvilket vil sige, at de indgår i personaleforeningen og har de samme personalegoder.

BITZER Electronics udvikler, pro­ducerer og leverer energieffektive produkter inden for forretningsom­råderne køl, varme og ventilation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce