Annonce
forside

Sønderborg VK var for selvsikre

SØNDERBORG: Det var ikke Sønderborg VK's dag, da holdet søndag spillede mod ASV Aarhus. Især kampens første to sæt ramte det ellers selvsikre hjemmehold hårdt, og kampen endte med et nederlag på 1-3.

- Vi var ikke klar. Sådan er det en gang imellem, når man lige har slået topholdet og tror, at man er verdensmestre, siger holdets træner Per Lachenmeier.

Også på de individuelle fejl faldt holdet igennem i weekendens kamp, og derfor står holdet efter kampen med en følelse af at kunne have gjort det bedre.

- Det var ikke dem, der vandt kampen. Det var os, der tabte den, siger træneren, der også fortæller, at holdet har en del at lære af nederlaget, og blandt andet skal hjem og træne på serverne.

Næste weekend spiller Sønderborg VK sæsonens sidste kamp inden jul. Kampen bliver mod holdet Middelfart VK, der på nuværende tidspunkt ligger på andenpladsen i puljen lige over Sønderborg VK.

Sønderborg VK - ASV Aarhus: 1-3

Volleyball, 2. Division, Damer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Annonce