Annonce
Sport

Sønderjylland-holdleder: Hans Andersen har håndteret det super professionelt

Sønderjylland Elite Speedway kan snuppe den tredje sejr i træk, når der onsdag køres i Vojens mod Slangerup. Onsdagens tre øvrige matcher er blevet udsat to uger på grund af kraftig regn og en dyster vejrudsigt. Foto: Jacob Schultz

Speedway: - Hvorfor jeg ikke er på holdet? Det må du spørge holdlederen om.

Erfarne Hans Andersen er blevet fravalgt til Sønderjylland Elite Speedways ligahold i sæsonens første to matcher - og holdleder Ib Pedersen har ham heller ikke med onsdag aften, når Slangerup kigger forbi Vojens Speedway Center.

-Sæsonen er komprimeret, så jeg stiller med det stærkeste hold, forklarer holdleder Ib Pedersen, der har foretrukket en formstærk tysker til de første matcher.

Annonce


Det er virkelig sportsmanship. Andre havde måske sat sig hen i hjørnet og været pigesur.

Holdleder Ib Pedersen


- Kai Huckenbeck har leveret varen, og det er jeg sikker på, at Hans Andersen også kommer til, når vi når lidt længere hen. Han skal nok få chancen. Udfordringen er, at der ikke er blevet kørt ret meget endnu, men Hans har heldigvis et løb i Letland på lørdag.

Men selvom Hans Andersen kunne være blevet hjemme de aftener, hvor Sønderjylland Elite Speedway har besejret Fjelsted og senest Esbjerg, er han alligevel troppet op og har støttet holdet.

- Det er virkelig sportsmanship. Andre havde måske sat sig hen i hjørnet og været pigesur. Det har jeg kæmpe respekt for. Hans Andersen har håndteret det super professionelt, mener Ib Pedersen.

Det går løs onsdag kl. 19.00 i Vojens, men det er desværre fortsat uden tilskuere på anlægget. Hjemmeholdet stiller med Nicolai Klindt, Anders Thomsen, Kai Huckenbeck, Mads Hansen og Jesper Knudsen, mens Slangerup har Mikkel Michelsen som frontfigur.

Banen i Vojens blev for et par dage siden dækket over med et track-cover. Derfor kan matchen gennemføres. Onsdagens øvrige matcher i ligaen - Grindsted-Esbjerg, Region Varde-Nordjysk og Holsted-Fjelsted - er aflyst på grund af kraftigt regnvejr og en dyster vejrudsigt.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Første læs opgravede mink er brændt i Kolding: Lugter mindre end skraldebilen og er ikke en 'klistret suppedas'

Sydjylland

Gode coronanyheder - smitten falder drastisk i flere pressede kommuner

Kolding

Smittetal i Kolding er næsten fordoblet på 11 dage: Flere børn og unge bliver smittet nu

Annonce