Annonce
Tønder

Sønderjyllands Symfoniorkester har to blæsersolister med til to koncerter

Fagottist Catarina Zeh og klarinettist Nicolai Eghorst er Sønderjyllands Symfoniorkesters blæsersolister i to koncerter den 16. og 17. januar, hvor der er Schubert, Mozart og Strauss på programmet. Privatfoto
Annonce

Haderslev/Løgumkloster: Torsdag den 16. januar spiller Sønderjyllands Symfoniorkester koncert med Schubert, Mozart og Strauss på programmet på Harmonien i Haderslev og dagen efter den 17. januar klokken 20 i Løgumkloster Kirke. Orkestret, klarinettist Nicolai Eghorst og fagottist Catarina Zeh, bliver ledet af den prisvindende dirigent Darrell Ang til koncerterne.

Hver sæson præsenterer symfoniorkestret flere af sine egne musikere som solister. Det er både for fortsat at udvikle orkestrets kunstneriske udtryk, og for solisterne er dette en oplagt mulighed for at fordybe sig i sin egen fortolkning af det valgte soloværk. I dette tilfælde er det Strauss’ Duet-concertino, som Nicolai og Catarina har øvet og forberedt sig på siden september sidste år, hvor de blandt andet har været på studietur til Göteborg og København for at besøge tidligere solofagottist i DR Symfoniorkestret og professor Ole Kristian Dahl.

Nicolai og Catarina er begge medlemmer af blæserkvintetten Kirin Winds, som i 2009 blev dobbeltprisvinder ved P2’s Kammermusikkonkurrence.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce