Annonce
Aabenraa

Sønderjysk bank blev årets bedste

Da Kreditbanken i marts holdt sin generalforsamling kunne direktør Lars Frank Jensen fremvise et rekordregnskab. Arkivfoto: Karin Riggelsen/Der Nordschleswiger
2018 blev et forrygende år for Kreditbanken, og det blev det sønderjyske pengeinstitut hædret for med en fornem titel.
Annonce

Aabenraa: Årets bank 2019 i sin vægtklasse: Kreditbanken. Kåret af FinansWatch og revisionsfirmaet EY.

- Jeg er da både glad og stolt over at få den her pris. Det er første gang, vi prøver det, siger direktør Lars Frank Jensen.

Aktionærerne i Kreditbanken med hovedsæde i Aabenraa og afdelinger i Sønderborg, Haderslev og Tønder har også al mulig grund til at være glade. Ikke blot, fordi banken fik et rekordhøjt overskud på 93,2 millioner kroner før skat i 2018, men også fordi indehaverne af de 168.200 aktier for andet år i træk fik et udbytte på 30 procent ved bankens generalforsamling i marts.

Sejren kom netop i hus på baggrund af flot vækst, effektivitet og indtjeningsudvikling, lyder det i motivationen for kåringen.

Det er rart, at vi er effektive og gode til at tjene penge, for det er det, den her pris viser.

Lars Frank Jensen, direktør, Kreditbanken

Annonce

Medarbejdernes skyld

Efter det resultat, det sønderjyske pengeinstitut leverede i 2018, havde direktøren da også visse forventninger inden prisuddelingen, der fandt sted i Tivoli.

- At vi så lige skulle lande på førstepladsen, var da en glædelig overraskelse for mig, siger Lars Frank Jensen.

De 80 medarbejdere i Kreditbanken har allerede fået en stor tak, men der venter formentlig også en gave af mere fysisk karakter en gang i næste uge, når Lars Frank Jensen er kommet på en gaveidé.

- De fleste pengeinstitutter har nogenlunde de samme varer på hylderne, men det er bestemt medarbejderne, der gør forskellen, fordi kunderne føler sig velkomne og har lyst til at tale med medarbejderne. Samtidig har vi kasser i alle vores fire afdelinger, forklarer Lars Frank Jensen.

Kreditbanken vandt prisen blandt de mindre banker foran Express Bank og Skjern Bank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Specialanklager i grooming-sag: Den vigtigste lektie er, at vi skal klæde vores børn godt på

Annonce