Annonce
Aabenraa

Sønderjysk firma rykker ind på københavnsk messemarked

For direktør for Compass Fairs Danmark ApS, Henning Sørensen (th), er købet af PH Service A/S et drømmescenarie, der går i opfyldelse. Direktør for PH Service A/S, Peder Hansen (tv) fokuserer nu kræfterne på sine øvrige selskaber. PR-foto
Compass Fairs Danmark ApS overtager PH Service A/S 1. juli. Compass Fairs danske hovedkvarter og lager ligger i Rødekro sammen med koncernens eget kongrescenter Compass Congress Center.

Rødekro: Compass Fairs har købt virksomheden PH Service A/S.

Dermed rykker Compass Fairs ind på det københavnske marked for messer, events og kongresser. Og det betyder, at den danske afdeling af den skandinaviske messearrangør og leverandør af messetekniske løsninger vokser fra 22 medarbejdere til omkring 30 medarbejdere.

PH Service A/S har gennem 35 år leveret messeopstillinger, strøm og lys til messer og events til stort set alle venues på Sjælland.

Administrerende direktør i Compass Fairs Danmark ApS, Henning Sørensen, kalder i en pressemeddelelse købet af PH Service A/S for et drømmescenarie:

- Med købet af PH Service A/S overtager Compass Fairs en veldrevet forretning, samtidig med at vi får en unik mulighed for at blive leverandør til de største venues i Skandinavien, siger Henning Sørensen.

Han ser frem til at supplere den palet af ydelser, som PH Service A/S har serviceret det københavnske eventmarked med, med de løsninger som Compass Fairs leverer. For eksempel møbler, indretning og design af messestande.

Annonce

Øget omsætning

Med købet af PH Service A/S forventer Henning Sørensen, at den danske del af Compass Fairs koncernen fordobler sin tekniske forretning, og at omsætningen kommer til at stige med 30 procent.

Compass Fairs Danmark ApS overtager PH Service A/S 1. juli.

Compass Fairs danske hovedkvarter og lager ligger i Rødekro sammen med koncernens eget center Compass Congress Center.

Compass Fairs beskæftiger i alt knap 100 medarbejdere i Danmark, Tyskland, Sverige og Norge, hvor koncernen har hovedkvarter.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce