Annonce
Vejen

Sønderjysk humor på kryds og tværs

Gunnar Hattesen, redaktør på "Æ Rummelpot" gæster Rødding Eftermiddagshøjskole den 6. november. Arkivfoto: Jan Sternkopf
Annonce

Rødding: Siden det første nummer udkom op til julen i 1946 har skiftende redaktører og udgivere af det sønderjyske satirehæfte "Æ Rummelpot" haft en slags selvvalgt forpligtelse til at følge med i, hvad der rører sig inden for den mere humoristiske side af livet i landsdelen.

Gennem de seneste fire år har Gunnar Hattesen stået for redaktørhvervet, som tidligere under en af hans forgængere er blevet kaldt for intet mindre end "den højeste post, man kan opnå i sønderjysk presse."

Fredag 6. november klokken 14 er Gunnar Hattesen den næste gæst ved eftermiddagshøjskolen i Rødding. Emnet bliver "Sønderjylland på kryds og tværs. Muntre historier og sjove anekdoter fra Kongeåen til Ejderen."

Arrangementet finder som altid sted aktivitetshuset på Østergade 28. På grund af covid-19-reglerne er antallet af tilhørere begrænset til 50.

Derfor kræver det tilmelding at være med, og fra 30. oktober tager Aase Ravn imod navnene på interesserede på telefon 2092 8400. Med kaffe og kage er entréprisen 50 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Coronavenligt Kinball

Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce